25% på Ferm Living Plant Box og en masse andet lækkert til boligen

papirbryllup

dsc_0516for et år siden d 3. september 2016 blev vi gift. Vi blev Hr. Fru Petersen Elken. Ja det klinger ikke godt, men læs historien her. Det er ikke altid at jeg husker mit Elken, men jeg er derimod blevet ret god til at kalde Nicolai min mand. Det hænder at jeg stadig siger kæreste, men det bliver oftere og oftere “mand”. Det kan jeg godt lide.

dsc_0094 dsc_0149 dsc_0153 dsc_0169 dsc_0313 dsc_0556 dsc_0809 dsc_0827

dsc_0836 Egentlig ikke så mange flere ord. Bare nogle billeder fra vores livs fest sidste år. Det kunne vi sagtens gøre igen! I dag har vi ikke lavet noget særligt, men min fætter ringede i morges og viste den plante han fik med hjem fra brylluppet, som jo har groet sig stor og stærk. Ret rørende 🙂 Vi brugte små sukkulenter som navneskilte. Det var ret fint! Og flere af gæsterne huskede at tage deres plante med hjem, og ved også at mine forældre stadig har deres stående.

dsc_0837 dsc_1052 dsc_1164bw dsc_1179 dsc_11696

Dejlige minder 💗

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% på Ferm Living Plant Box og en masse andet lækkert til boligen