genanvendelige sugerør til ingen penge

Selvros i august

dsc_0179-1

Efter sommerferien synes jeg altid jeg er fuld af energi og får mod til en masse nyt. Og det er jo sådan noget ferie kan. Batterierne er ladt og nye udfordringer kan bare komme an. Sommerferie er nok for mig som 1.januar er for nogen.

Jeg kan godt lide ideen om at fremhæve det der går godt, men også samtidig fundere over, hvad der skal gøres bedre. Også de små ting. Det er de ting der skal fokuseres på, og som vi skal rose os selv for, når det går godt. Navlepilleri…. tjaaa, men jeg får personligt ret meget ud af det. Og bloggen er mit hjælperedskab til at fremhæve og reflektere. Og vi gør det lidt på ugebasis med de gode glimt, og nu vil vi, eller mest mig, også gøre det på månedbasis. Sådan hvor jeg har nogle “mål” at stræbe efter.

For august vil jeg gerne rose mig selv for:

  • at jeg har sat 700 kroner ind på opsparingen. Det skal jeg også gøre i oktober, november og december Således at jeg til december har til smukfest billetter, og derfor kan købe med det samme billetterne frigives. For hvis jeg ikke fjerner de penge på min forbrugskonto, så bruger jeg dem på andet i løbet  af måneden. Og når vi så når til december, så kan vi ikke lige sådan spontant bare hive 5000 kr til festivalbilletter. Det er sådan noget med julegaver, betaling til vinterferie og sommerferie som falder ret tæt på hinanden.
  • at jeg ikke har sat mig i sofaen lige efter børnene er lagt i seng. Det har medvirket til at jeg er meget bedre kunne rumme når de kaldte, bad om vand, skulle tisse, snakkede osv. Imens har jeg så også fået ryddet op, lagt tøj sammen imens jeg særligt har lyttet til podcast. Det er behageligt og roligt, og jeg går ikke rundt og er irriteret. For jeg blev netop irriteret, når jeg først havde fået sat mig i sofaen og ligesom helt mentalt bare slog fra.
  • at jeg har spist en rigtig god morgenmad hver morgen. Inspireret af opskrifter fra denne bog (reklamelink). Jeg vil derfor også nu gå videre med frokosten.
  • at jeg ved denne måneds blodprøver ikke brugte en dag på at have nedtur på. De andre gange op til kontrolblodprøverne har jeg været ret nedtursagtig den dag. Fordi jeg bliver lidt nervøs for de kommende svar, og får tanker omkring den ekstra risiko for at rage andre sygdomme til mig. Men ikke denne gang. Jeg kan jo ikke gøre fra eller til alligevel, og jeg har det jo godt, så hvorfor gå rundt og bekymre sig om det. Det er jo kun gået fremad siden jeg fik diagnosen. Så det er så fjollet!
  • at jeg har overholdt min aftale med mig selv om; nyt ind – gammelt ud. Altså køber jeg en ny jakke, så skal der en gammel jakke ud. Enten til genbrugeren eller sælges. På den måde bevarer jeg et nogenlunde overblik i mit tøjskab, og hvis det er noget jeg sælger, ja så har det nye jeg har købt ikke kostet så meget. Jeg sætter det til salg her.
  • at jeg har holdt mig ajour på skoleintra. Det er da sejt ik? 😉
  • at jeg har læst mange dage med Aya. Eller hun har læst højt imens jeg har siddet ved siden af og hjulpet ved de ord som hun ikke kan. Jeg er helt klar over at det er min pligt som forælder, men jeg har levet fuldt op til de forventninger, og det roser jeg sgu mig selv over. Og så må i godt vende øjne ad mig, fordi jeg roser mig selv for noget som er en selvfølge. Men det er fedt at komme godt fra start og det er møghyggeligt og jeg er så stolt over Aya.

Nu vil jeg nyde resten af lørdagen! Dét er jeg også god til!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

genanvendelige sugerør til ingen penge