de gode glimt her midt i september

weekenden uge 38

dsc_0169 dsc_0174 Vi har sprunget nogle weekendindlæg over, så nu strammer vi lige op igen. Denne her weekend har været god. Rigtig god! Fredag var igen en helt normal fredag. Jeg startede med CrossGym og kom hjem til spaghetti med kødsovs, guf, Disney og så også Alle mod 1. Før var det jo Vild Med Dans, men nu er vi hoppet på Alle mod 1, og spiller også med og det hele. Aya og Alvin synes det er meget spændende og sjovt. Og det synes de voksne egentlig også…. Hr. & Fru DK her i Solrød Strand.

dsc_0175 Lørdag dullede Aya sig op til tøsefødselsdag. Hun kan stadig passe kjolen som hun havde på til vores bryllup – så den topper stadigvæk alle de andre kjoler. Efter fødselsdag kørte vi direkte mod Holbæk, hvor vi var inviteret til housewarming. Og vi ankom til det lækreste hus som er totalrenoveret og en kæmpe grund indeholdende søer, springvand, store træer, mange frugttræer, en skov og en mark. Og en hoppepude i dagens anledning. Og ikke kun hoppeborgen var et hit, men de helt vilde lækre omgivelser, samt slikbaren og ikke mindst softicemaskinen. Alvin tilkendegav, at han altså også vil have et hus og have ligesom Lærke (den jævnaldrende pige, som bor i huset sammen med hendes skønne forældre)dsc_0189 og jeg må indrømme at et hus lokker lidt. Måske at Alvins (og også Ayas) ønske en dag kan gå i opfyldelse? Jeg skal bare lige have Nicolai med på ideen. Og banken. Ej, jeg kan ikke rigtig forlige mig med at skulle vinke farvel til vores hjem og alle vores skønne naboer, legeplads osv. her. Og snart åbner Netto også blot 200 meter herfra. Vi bor rigtig godt her. Men jeg kigger da lidt efter alle de nye rækkehuse der bliver opført rundt om ørerne på os pt. Der er både her og her.

dsc_0190I dag var det igen tid til CrossGym imens Nicolai og børnene fik ryddet lidt op derhjemme. Det er altså en ret god måde at starte søndag på (for mit vedkommende, hehe). Til frokost kørte vi hen for at besøge savnede Oliver, Emilie og Sebastian. Og vi sad udenfor og svedte! Vejret har været så mildt og lækkert her i weekenden, og jeg hørte mig selv helt helligt (og mene det) sige til Nicolai “vi skal være så taknemmelige for det her vejr”.

Vi har sluttet af med at se den nye søndagsserie på DR, og når også lige lidt Masters of Sex også. Og jeg tror ikke jeg kan stå ud ad sengen i morgen uden at det gør ondt i alle mine muskler i kroppen. Den er blevet tæsket igennem her i weekenden! Og det føles skide godt 💪

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

de gode glimt her midt i september