Lige nu [15.10.2017]

efterårsferie #1

dsc_0189min plan er at udgive et indlæg hver dag her i efterårsferien. Altså bare et hurtigt skriv (og nogle billeder) fra dagen der er gået. Måske til inspiration? Og var lige ved at droppe den plan, da jeg pt sidder og er helt vingeskudt. Træt, kriller i halsen og en god sjat hovedpine. Men jeg har det rart. Vi har været ude hele dagen, så kinderne er varme og humøret helt fint. Og det har været en god dag, så det skal altså online!dsc_0145 dsc_0146 dsc_0156 Jeg havde en aftale med min barndomsvenindeveninde og hendes to piger, som er jævnaldrende med Aya og Alvin. Sidst vi mødtes, snakkede vi om at vi burde tage i fælledparken, da der jo er en del gode legepladser, så da vi begge holder fri med børnene i denne uge (altså jeg dog kun lige nogle dage), og det samtidig også er lunt og tørt i vejret, besluttede vi for at tage derind i dag. Og med S-toget naturligvis. Dét i sig selv er en oplevelse for børnene. Og så er det bare nemmere og hurtigere med toget. Dog havde vi jo cykler og løbehjul med, og jeg havde lige glemt at der alligevel er et pænt stykke fra station til fælledparken. Men børnene var mega seje (okay Alvin fik lige et sultflip), så vi har fået travet mange kilometer i dag. Ingen af os har været på trafiklegepladsen før, så det var altså et ret stort hit. Så fint et sted hvor børnene kan lære at færdes i trafikken uden der er biler. Nu har vores store piger godt styr på at færdes i trafikken, men de syntes jo alle, at det var sjovt med ægte skilte, fodgængerfelte, rundkørsler og lysregulering. Aya og hendes retfærdighedsgen, blev dog lidt udfordret, når nu de lidt ældre drenge kørte over for rødt…

dsc_0159 dsc_0174 dsc_0181Derefter var vi kaffetørstige og gik til Tårnlegepladsen, hvor børnene kunne lege lidt mere, og så skulle de to store (Aya og Emilia) prøve skatebanen af med deres løbehjul, som jo slet ikke er så fancy som de seje drenge der løber rundt og laver imponerende tricks. Men de to tøser var modige og blev helt svedt (det samme gjorde de lidt nervøse mødre), og Aya mente at vi da lige kunne bygge sådan en bane herhjemme. Det er vist på tide at finde ud af, hvor vi har nogle skateparker her i vores lokalområde.

dsc_0206På turen mod Østerport Station krydsede vi Sortedamssøen. Det er første gang jeg går på den bro. Det er jo ret mange år siden vi boede i byen (som jo så var Valby), og når vi har været inde i byen har vi ikke travet rundt, fordi vi ofte har haft en eller anden agenda eller besøgt venner. Og samtidig har børnene bare heller ikke haft benene til at trave flere kilometer rundt. Det har de nu, og jeg elsker at vi kan komme ind til byen uden at lave det helt store. I fredags var det Kulturnatten og i dag bare en stille og rolig tur til Fælledparken. Jeg forudser at børnene kommer til at ønske om mange ture til København (som de selv kalder den), og både Nicolai og jeg elsker jo også at komme til byen, så det gør vi meget gerne, og jeg er glad for at det ikke tager så lang tid at komme derind.

dsc_0209Vi gjorde holdt på Hovedbanen for at få en Sunday is, så vi lige var ladt op til turen hjem. De to store piger pjattede med en avis (som de kan læse i!), og de to mindste (Alvin og Frederikke) var optaget af Netflix.

Da vi kom hjem ordnede Nicolai aftensmaden imens jeg og børnene lå i sofaen og så Zootropolis. Så det har været en helt perfekt dag herhjemme 💗

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu [15.10.2017]