efterårsferie #1

Efterårsferie #2

dsc_0145-1 dsc_0148-1 dsc_0150 dsc_0152-1I dag startede ud med feber, hovedpine og snot hos undertegnede. Så da Nicolai smuttede på arbejde, kastede jeg to panodiler i halsen, sørgede for morgenmad til børnene, og satte derefter Hotel Transylvania på, og småslumrede den imens børnene var helt optaget af filmen, som de iøvrigt har set mange gange nu. Da den var slut, var der lidt mere energi hos mig og jeg fik fikset en frokost, så vi kunne komme ud ad døren som lovet. Aya har flere gange spurgt, om vi da ikke snart skulle se “Kilen“, som er noget nye regnvansbassinhalløj her i Solrød Strand, hvor der så også er mulighed for diverse aktiviteter. Ret urbanstyle agtigt med beton i forskellige niveauer, træningslir, boldbaner mm.

dsc_0147-1 dsc_0143-1 dsc_0153-1Jeg forudser at vi kommer til at benytte det ret meget, for det var et hit. Der er del muligheder, og så er jeg jo ret vild med noget der er lidt mere moderne og byagtigt ;-). jeg tog mig selv i at tænke, at det var ret “bloggervenligt”… Også selvom vi jo ikke sådan gør det i outfitbilleder osv. Men ja, ret råt og godt er Kilen.

dsc_0157-1Det ligger i forlængelse af gymnasiet og biblioteket, så vi smuttede forbi biblioteket på tilbagevejen. Imens børnene fik leget og læst lidt i bøger, kunne jeg lige få læst Euroman, Eurowoman, Bo Bedre mm for free. Det er jo virkelig sjældent jeg køber magasiner, men der er bare noget særligt ved at sidde med det fysisk i hånden. Og så på et dejligt roligt bibliotek. Jeg tror jeg igen skal til at bruge nogle af mine fridage med at tage et par timer på biblioteket. Det er så rart.

og så var energikontoen for mit vedkommende også desværre ved at være brugt op. Og jeg har efterhånden lært at søvn er vejen frem for mig ved sygdom. Så hjem og lave smoothies og slappe den lidt igen. Da Nicolai kom hjem kapitulerede jeg helt og tog en lur, og så kunne jeg lige klare lidt aftenleg og aftenputning imens Nicolai var til træning.

Jeg håber på, at det var den første slemme dag ved en grov forkølelse, og at jeg bare kan “nøjes” med en stoppet næse i morgen. For så skal der altså handles og skæres i græskar! Og støvsuges og vaskes gulv, da vi i morgen eftermiddag får besøg af en ejendomsmægler. Det er lidt spændende og også lidt skræmmende, for det bliver pludseligt lidt mere virkeligt, men vi bliver nødt til at gøre noget ved vores tanker og drømme, for det er kun os der kan beslutte, om vi skal sælge eller ikke sælge.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

efterårsferie #1