et par hårde og sjove timer hos Go Monkey

og så lå jeg og ørlede på hotellet….

img_1975Er der noget jeg snart kan kalde mig mester i – så er det at blive rigtig syg på ubelejlige tidspunkter. Eller sygdom kommer vel sjældent belejrigt, men når det skal være, så foretrækker jeg at blive syg i en weekend uden planer, og hvor Nicolai også er hjemme. Så går det sjældent ud over arbejde, og jeg kan med nogenlunde god samittighed bare nøjes med at fokusere på mig selv. Jeg tror faktisk ikke jeg har prøvet ovenstående scenarie endnu. Altså som udgangspunkt har jeg et nogenlunde immumsforsvar . Det er ikke mange sygedage jeg har mig på et år. Altså forkølelse og kradsen i hals betragter jeg ikke som rigtig syg syg. Jeg er blevet rigtig skidt før fester og begivenheder jeg har glædet mig meget til. Og også til en længe planlagt kærestur på hotel und alles. Og også på lidt ferier. Det er nok en kombination af noget spænding, afslapning og bare at være uheldig. Og egentlig er det vel ikke så spændende at læse om sygdom? Men jeg har bare brug for at komme ud med lidt frustration og alligevel også lidt jubleri over at jeg selv har fået kørt hjem fra Århus til Solrød i dag, efter at have brugt aftenen og natten på at rende på toilettet for at tømme min krop fuldstændigt for indhold både den ene og den anden vej. For kl. 5 i morges troede jeg ikke at det kunne lade sig gøre, og det eneste jeg kunne tænke var “fuck!” og “MOARRRR”.  Jeg var den rene elendighed, og havde simpelthen så ondt i maven, at det da strejfede min til tider lidt halvpsykotiske hjerne, at jeg da nok havde fået mig en blindtarmsbetændelse. Sådan noget “er jeg god til” når jeg har det skidt. Jeg holder det da heldigvis for mig selv i øjeblikket, og kommer til forstand, og kan så smågrine af det efterfølgende.

Jeg aner ikke om det er roskildesyge, noget mad jeg har spist eller en aller anden virus jeg har hevet til mig. Det går dog allerede fremad, selvom jeg er noget slap i det og med en god gang hovedpine. Men det er et kæmpe plus, at jeg holder maden i mig!

Jeg er glad for at jeg havde en nem lang køretur hjem. At jeg har fået hentet begge børn og at vi har chili con carne i køleskabet. Nu er det “kun” Aya der skal afsted til gymnastik og hentes igen. Nogle madpakker der skal ordnes, og så ser jeg frem til at putte mig under dynen og vågne frisk til morgenræset i morgen. Hundehår og vasketøj får den lange finger i dag. Og så glæder jeg mig til at Nicolai kommer hjem i morgen aften. Det er nogle laaaange timer at være alene med børnene, når der står minus på overskudskontoen. Det var jo ikke helt meningen at jeg skulle komme hjem med minus på kontoen (da så kun den jeg har i banken), men snarere et plus over at have sovet og spist godt. Og brugt penge på shopping. Det skete ikke sådan rigtigt. Jeg ærgrer mig lidt over, at jeg ikke lige havde appetit til den ellers lækre morgenbuffet på Scandic, og at jeg ikke fik fat i en kjole fra Pieces, som jeg så i går, og havde tænkt at hapse med hjem til formiddag. Men måtte bare HJEM. Troede så at jeg kunne finde den online, men den er der ikke. Buh. Sådan en karrygul sag med nogle lyserøde blomster. Hvis det siger dig noget, så send lige et link ikke? 🙂 Ellers må jeg håbe at der er masser tilbage i butikkerne her i nærheden.

Ynk herfra. I morgen skinner solen sikkert også igen.

-Sebrina

4 kommentarer

 • Emilie Marie

  Hej Sebrina.
  Nu er jeg ikke helt sikker på hvad det for en kjole, men den ringer måske en lille klokke;) jeg var i frb. Centret i weekenden og der så jeg en kjole både i Vero mode og Pieces (den samme kjole) der var karry gul og havde finde lyserøde blomster, en halv lang kjole i et transparent agtig stof. Kan desværre ikke sende et link. Men der var en del i centret 🙂 god bedring ✌🏼️🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De Normale.

   Det er præcis den! Jeg håber at jeg når at få fingrene i den inden den er væk 😉 Tak for tippet !

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Marie

   Hej igen… sad lige og kiggede på forskellige webshops her på en grå kedelig lørdag, og så poppede ‘din kjole’ op 🙈 Ved ikke om du er gået væk fra den igen, men synes lige jeg ville smide et link alligevel. God weekend ✌🏼️

   http://mieux.dk/hazel-l/s-size-dress-golden-spice

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • De Normale.

   Hvor er du sød og betænksom! 1000 tak 🙂 Har også lige i skrivende stund set den på Zalando, så jeg vil købe den her når der tikker løn ind 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

et par hårde og sjove timer hos Go Monkey