vind en aften med mig (og andre bloggere) og Nilens Jord

oktober 16 vs 17

img_5945

Jeg tror at oktober sidste år var lidt småtravl!? I hvert fald når jeg kigger blogarkivet igennem ;-). Jeg kan da huske at vi var til oktoberfest på min fætters restaurant. I år bliver det desværre ikke til oktoberfest, selvom jeg egentlig har en fest når der er tyrolermusik i højtalerne, Jäger bombs og lederhosen . En udmærket kombi for mit vedkommende åbenbart. Nej ingen fest her i oktober, men november kommer til at blive rigtig sjov (og travl), så det passer jo egentlig rigtig fint.

img_5962

Oktober er også måneden hvor vores Nellie har fødselsdag. I søndags fyldte hun hele 3 år. Hun er en fantastisk hund, men jeg må også indrømme at jeg synes det er lidt træls med alle de hundehår i denne tid, hvor hun skifter pels. Hundeår overalt og det stresser mig på en eller anden måde og jeg kan blive helt irriteret over alle de hår. Men vi kan jo ikke have sådan en smuk langhåret hund uden al grisseriet, så der er ikke så meget at gøre ved det. Måske en robotstøvsuger..!?!

dsc_0046-1og apropos huslige maskiner, så kan jeg se, at det også var i oktober sidste år at vi fik vores elskede multifrymaskine, som vi bruger ofte! Det er så nemt at lave sprøde fritter og sprøde bønner mm. Den må altså hører til et af de bedre samarbejder vi har haft via bloggen 😉

Sidste år i oktober skrev jeg også at vi ikke ville komme på skiferie, hvilket jeg i oktober i år med glæde kan skrive; SKIFERIEN er bestilt! Det er for fedt. Vi har gjort det billigt og skal til Sverige i uge 8. Det glæder vi os alle til ! ⛷dsc_0032I oktober skal vi jo også fejre Halloween. Og sidste år skrev jeg lidt om vores holdning til halloween, og i år har vi allerede kostumer på plads, halloweenslik og pynt. Og i Flying Tiger har jeg også lige købt noget græskargrej, så det bliver lidt nemmere at skære i græskar. Så vi er all in på halloween 🎃.

Sidste år holdt vi ikke efterårsferie, men i år har jeg fri mandag, tirsdag og onsdag, og så har Nicolai fri torsdag og fredag, så børnene altså får en hel uge fri. Godt nok er vi ikke allesammen sammen, men det bliver hyggeligt at have nogle dage med dem, og jeg synes altid der er masser af aktiviteter at tage sig til i efterårsferien, og har intet planlagt. Vi ser hvad vi har lyst til og hvordan vejret bliver mm. Men jeg synes det er rart at børnene får en uges ferie.

Resten af oktober står på lidt selskab med gode venner, og forhåbentlig også en omgang maling af vores store skab og stue. Og sikkert en masse andet også. Jeg er overraskende positiv over for efteråret indtil videre. Men frost og solskin er nu også bare rigtig pænt. Og dybrøde blade 🍂. Vi må se om min optimisme holder måneden ud. Jeg forsøger!

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vind en aften med mig (og andre bloggere) og Nilens Jord