HVEM skal med mig til Nilens Jord event?

selvros for oktober

img_2254

endnu en måned er gået på hæld og her er lidt  selvros for oktober

  • det kører godt med den der Smukfest opsparing, og jeg kan love jer for, at vi sidder klar lige så snart de åbner op for billetsalget!
  • jeg har sørget for at bidrage lidt mere til budgettet herhjemme, ved at have en dag som vaccinator. Jeg kørte rundt i diverse virksomheder og gav en masse influenzavacciner. Det er jo en helt anden måde at være sygeplejerske på end hvad jeg er vant til. Men det var sjovt og gav gode penge.
  • jeg er ret stolt af det her; Jeg formåede i oktober at lade være med at shoppe, lige så snart der var gået løn ind. Faktisk shoppede jeg slet ikke. Det er ellers noget jeg normalt gør mig i. Men jeg har været fornuftig i oktober!
  • i oktober har jeg også taget mig rigtig god tid ved putningen. Altså ikke alle dage, men nogle gange om ugen, har jeg, når de er lagt i seng, nusset/trykket/masseret dem. Og de nyder det, og det er en rigtig dejlig måde at have nærvær med dem. Bare én til én. selvom børnene ikke er babyer, så kunne jeg virkelig godt tænke mig denne bog af den skønne Katrine Birk 
  • jeg har endelig fået købt koffeinfri nespressokapsler. Og de er altså gode. Så jeg har skruet lidt ned på koffeinen, og det tror jeg er godt!?
  • vi har altså haft et ret ryddet hjem i oktober. Og tænker at det fortsætter efter vi har sat vores hjem til salg. Jeg håber at det ligesom kan indprinte sig og sidde fast, for det er bare så rart!
  • vi har jo set på lidt forskellie muligheder i forhold til vores fremtidige hjem, og jeg bliver nødt til at rose mig selv for at tale højt om mine drømme. For vi er gået så langt at undersøge om det er en mulighed. Og jeg kan desværre ikke fordybe nærmere, men jeg synes det er så fedt at mine drømme også deles af andre. Tænk hvis jeg intet havde sagt, så havde vi slet ikke undersøgt det i det omfang som vi er igang med lige nu.
  • og lidt i tråd med ovenstående. Så vil jeg rose mig selv for at være ret optimistisk i forhold til vores fremtidige hjem, som jo er ret så usikkert. Det hele skal nok gå og blive rigtig godt.
  • og det er jo også i oktober at vi besluttede os for at få en mægler ud. Og en uge efter skrev vi under på at EDC skulle sælge vores bolig. Og i går var der en fremvisning og endnu en på tirsdag. Så det er sgu gået så stærkt.

Jeg har en god fornemmelse for november. Mit mål for november må være at jeg kan rose mig selv for at have haft tømmermænd, for der er nogle fester i vente! Og en masse andet 🙂

 

Bidrag endelig med jeres selvros. Hvad har du gjort godt i oktober? inspirér mig 🙂

 

-Sebrina

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVEM skal med mig til Nilens Jord event?