sådan rydder du hurtigt op

online økologisk supermarked

okologisk-supermarked-dk

Jeg er lidt langsom i det, men i går opdagede jeg at der findes et online (stort) økologisk supermarked! Og det har jeg lidt optur over, for selvom udvalget er stort på økologiske varer i supermarkederne, synes jeg stadig der er nogle økologiske varer der er lidt svære at få fat i. F.eks. kompostbare fryseposer, kokosvand, forskellige slags mel. Der er et stort glutenfri sortiment og jeg kan også købe de vitaminer jeg tager som magnesium selen og mælkesyrebakterier.

screenshot-9

De har også et “Stop Madspil” sortiment, hvor der er gratis varer og stærkt nedsatte varer. Jeg kan virkelig godt lide at støtte op om sådanne tiltag, I ved, små skridt. For jeg er slet ikke hellig, men jeg gider ikke at slå mig selv i hovedet, men i stedet være glad og stolt af de små valg vi træffer herhjemme. Det tror jeg alligevel gør en forskel. Eller det ved jeg! Og hvis jeg måske bare kan inspirere én af jer læsere en smule, så bliver jeg også mægtig glad! Så nu er tippet om det online økologiske supermarked givet videre!

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sådan rydder du hurtigt op