smart opbevaring til tegninger

selvros for november

c818a55b66aa245ff4abc0b3b027bb95

I første omgang kunne jeg ikke liiiige komme på, hvad jeg skulle rose mig selv for i november. Ikke at det har været en dårlig måned, men jeg synes ikke ligefrem jeg skal rose mig selv for at have været fuld tre gange i denne måned, sovet for lidt, ikke spist så antiimflammatorisk som de sidste måneder, ikke trænet som jeg plejer osv. osv. Og jeg var meget hurtig til at konkludere, at det er derfor mit stofskifte igen er ude af balance. Og måske er det da også er derfor, men det kan virkelig blive træls, hvis jeg skal gå rundt og tænke sådan, og så ender jeg med at blive fanatisk, og dét er faktisk min frygt. Fordi jeg elsker kontrol, og kan sagtens gå all in på f.eks. antiimflammatorisk kost, ingen alkohol, ingen kaffe osv., for hvorfor ikke gøre ALT for at min krop får de bedste betingelser?  Fordi jeg arbejder på at smide lidt af kontrollen… og skylden. For det er ikke min skyld at jeg har en arvelig autoimmun sygdom. Ingen har skyld derfor. Jeg har selv ansvar for mit liv ja, og en del af mit liv er også at skeje ud engang imellem, for det gør mig også sindssygt glad, så det er en fin balance lige nu.

Derfor:

  • roser jeg mig selv for at have nydt at være fuld og danset hele natten x flere. Sådan som jeg altid har festet
  • roser jeg mig i samme øjemed for at styre at have heels på en hel aften og nat inkl. vild dans. Det rocker jeg sgu! Men av… 👠
  • vil jeg også gerne lige rose mig selv for at få styr på næsten alle julegaverne en måned før juleaften. Dét er mega lækkert
  • er det her faktisk noget jeg helt havde glemt, men som jeg er ret så stolt af. Jeg har sagt fra. Sådan hvor det dirrer i hele kroppen, og tårerne triller uhæmmet bagefter. Men sikke en lettelse, at sige lige dét jeg mener velvidende om, at det ikke bliver taget godt imod. Min svaghed er uden tvivl at ville behage. Og jeg kan ikke behage alle uden det har konsekvenser for mig selv, og et nej til andre, er et ja til mig. Og det er så grænseoverskridende for mig at sige fra, men hvordan pokker skal jeg lære mine børn at sige fra, hvis jeg ikke selv kan? Men nu KAN JEG! Det er jeg faktisk rigtig stolt af
  • og apropos at sige fra.. Så vil jeg også rose mig selv for at opsige et abonnement. For sådan noget er heller ikke en bedrift jeg gør mig meget i. Men 99,- her og dér løber op, så jeg har opsagt et abonnement denne måned. Det plejer at være noget Nicolai tager sig af, men jeg kan og skal jo også selv, og tog selv initiativ til at få det gjort. Så ja, et skulderklap dér også.
  • roses skal jeg også for at have ryddet op og ud i mit tøjskab. Det er jo det bedste at få gjort. En hel sæk er nu afleveret til Røde Kors, og der er også kommet lidt i “butikken”
  • skal jeg både rose mig og min mand for at holde en god oprydningsstandard herhjemme hele november. Det er altså fordelen ved at sætte til salg. Jeg håber at det ligesom sætter sig lidt fast. Men altså, det bliver da også rart når det er slut med de fremvisninger.
  • og til slut, vil jeg rose for at jeg delte dette indlæg i en facebookgruppe for stofskiftepatienter. Gruppen bærer præg af de mange frustrerede stofskiftepatienter, der kæmper og har det svært. Jeg synes virkelig de dårlige historier fylder mest, og det er en skam, når faktisk hovedparten af stofskiftepatienter får det bedre på den medicin, der som standard behandles med. Og det viste sig at få virkelig god respons, og der kom mange flere positive tilkendegivelser, hvilket jeg også håbede på. Så yay….

Så der var jo alligevel en del at rose mig selv for på blot en måned. Jeg kunne sikkert have lavet et længere indlæg med de dårlige ting, men jeg synes virkelig at der sker noget godt ved at fokusere på det gode. Jeg tænker ikke at det bliver svært i december, for det er jo bare en fantastisk måned. Og 1. december var som forventet den bedste morgen længe. Glade og spændte børn. Fridag til undertegende, som jeg bruger på at få bugt med mailboksen, og ja, tømt tankerne her på bloggen. Og det gør jeg på Nicolais arbejde, hvor der er morgenmad, god kaffe, julemusik og julepynt. Senere skal vi på den store Tivolitur, og det bliver noget med at pakke os godt ind, for jeg ved vi skal op i alle de forlystelser som børnene er store nok til at må prøve. Jeg glæder mig

Glædelig 1. december og rigtig god weekend 🎅

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

smart opbevaring til tegninger