jeg synes det er frustrerende

Lige nu [15.01.2018]

  • har jeg den bedste fridag med begge unger. Og jeg tror faktisk det bunder i at vores hjem blev cleanet i weekenden, og det derfor ikke har været på to-do listen i dag, som det ellers er på mine fridage. Aya rendte på toilettet hele dagen i går, og blev derfor hjemme fra skole i dag. Vi brugte morgenen og formiddagen på hygge i sengen, og hentede så Alvin næsten midt i frokosten (sorry Tryllehytten).  Vi har spillet spil, og bagt de mest snaskede kanelsnegle (tilført dulce de leche!!), og nu er de fuldt optaget af en leg inde på Alvins værelse. Så jeg får en kaffe og endelig åbnet computeren, som har været gemt i skuffen henover weekenden.
  • har jeg siddet og “nydt” at børnene legede stille og roligt…. lige indtil Aya kom ud med en fyldt vandballon. Vi har så sent som for en time siden snakket sammen om, at hun skal huske at spørge om lov, ved de lege der inddrager madprodukter og/eller vand. Det har hun vidst allerede glemt…… suk.
  • vil jeg kaste mig mig ud i hjemmelavede naanbrød i ovnen. Menuen står på kartoffelporresuppe i aften, og jeg vil allerhelst have brød til min suppe. Også selvom jeg med to kanelsnegle har fået rigeligt med gluten i dag. Pyt. Hov, og har fundet denne opskrift iøvrigt. Let.
  • skal Nicolai indtage sin aftensmad på Mash. Så blegner den der kartoffelsuppe lidt. Derfor helt klart naanbrød med masser af olie, og måske også hviidlæg. Jeg har alligevel også fri i morgen, og skal derfor ikke i kontakt med patienter og kollegaer.
  • er min veninde på skiferie i Val d’isere og jeg sluger hver en story råt. Ski, sne og sol – jeg længes, og selvom Sverige ikke er Val d’isere, så glæder jeg mig pisse meget til at komme på skiferie igen! Til gengæld er jeg nok lidt træt (pisse misundelig) af stories fra Thailand….
  • har jeg fået et gavekort til Australian Bodycare, og har bestilt en hovedbundskur hjem. Ikke fordi jeg lider af skæl, men har til tider tør hovedbund og lidt kløe (hvor jeg ofte får noia over lus), så tænker det helt sikkert skal afprøves. Og selvfølgelig en spotstick. Ikke kun god mod bumser, men også til myggestik og revner.
  • må jeg nok lige få sat en vask over. Vi har to fyldte vasketøjskurve. Vi kan ikke rigtigt have vasketøj hængende ved fremvisninger. Og nu er der booket endnu en fremvsining onsdag, så må hellere få produceret lidt…
  • har jeg optur over at have en nabo der med glæde sagde “JADA!”, da jeg lige fangede hende, og spurgte om hun og datteren vil passe på Nellie i weekenden imens vi tager en tur til Århus, da vi skal heppe på min bror til indeDM i Grenaa.  Vi har været heldige med vores naboer <3
  • er børnene overgearede på den overdrevede fjolgrineri samt skrigerimåde. Alvin har lige konkluderet at der har været et jordskælv på værelset. Så det var den computertid for nu. Vil hive dem med i køkkenet igen til det der naanbrød. Og så fyre op for musikken imens. Så kan vi alle være i samme crazy mood.

-Sebrina

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

jeg synes det er frustrerende