Det er ikke kun skiløb det drejer sig om

SOLGT

img_4464

Mon ikke I godt ved det? Tænker de fleste af jer der læser med herinde, også følger med på instagram?

Nå, men vores lejighed er solgt! I morgen er det fjorten dage siden, at køberne skrev under og vi endte med at gå 95.000 kr ned i pris, hvilket vi er pænt tilfredse med, da vi får en god sjat med os, som vi så kan spytte i vores nye bolig.

Vi er derfor gået igang med at kigge på huse igen, og har fået et godt øje til et hus. Der skal dog skiftes tag og laves lidt, og prisen ligger i forvejen faktisk lidt over det vi kan og vil give, så det tror vi ikke helt på. Men nu tager vi en byggesagkyndig med ud og kigger på det endnu engang, og så må vi se, om vi kan komme med et bud der kan accepteres. Og ellers er det jo bare sådan. Det er dog noget federe nu at have solgt, så vi ikke er betinget af det, og kan slå til hurtigt, men samtidig også har god tid til at finde en god bolig, da de nye ejere af vores bolig, først overtager pr. 01.08.2018. Men det er en spændende tid lige nu, og jeg laver ikke andet end at kigge på Pinterest for inspiration ;-).

-Sebrina

 

3 kommentarer

 • Heeeey, TILLYKKE med salget. Hvor er det dejligt for jer, at I nu kan søge efter noget nyt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Veronica

  Mange tak! ♥️😚🌷

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare fin på disse billeder. Jeg kommer helt i forårsstemning. I den forbindelse tænkte jeg på om du ikke kunne lave et indlæg med inspiration til de fineste sneakers til foråret? Jeg synes du er så god til at finde de smarte og anderledes af slagsen, så jeg ville super gerne se dine forslag til den kommende sæson 🙂 coupon

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er ikke kun skiløb det drejer sig om