vi gik på isen i weekenden

jeg er blevet et år ældre!

img_4104

32 år er jeg altså nu. Og det generer mig på ingen måde. Faktisk synes jeg slet ikke det er gammelt. Jeg havde det lidt anderledes da jeg fyldte de 30. Men 32 år synes jeg er enormt pænt og ungt. Det er det kvinderne i fertiitetsbehandling med den alder får at vide; “du er jo ung i fertilitetsregi”, og kan godt forstå at de ikke selv synes det, når de for flere år siden havde set sig selv som mor og det biologiske ur tikker. Så ved egentlig ikke om det er en nyttig kommentar? Det er vel ikke værre for kvinden på 37 år der har været barnløs lige så længe som kvinden på 26 år? Nå, men det er en anden snak, og jeg ville jo bare lige gøre opmærksom på, at jeg jo ER blevet et år ældre (hvis det er gået nogens næse forbi, haha)

Jeg blev fejret hele to dage faktisk! Lørdag havde jeg inviteret den nærmeste familie med ind i Absalons. Jeg har erfaret at jeg halvstresser, når vi skal have gæster till mad, og jeg nyder det ikke. Jeg vil gerne have gæsterne, meget gerne, men jeg gider ikke madlavningen. Og jeg kan godt lide at lave mad, men ikke kombinationen med gæster og madlavningen. Et eller andet bryder jeg mig ikke om, og jeg har nok bare erkendt, at det er sådan, og det er ok. Men jeg ville gerne være sammen med familien om min fødselsdag, og havde heller ikke det store budget til at invitere hele flokken på restaurant, og fik hurtigt ideen, at Absalons da var helt oplagt. Det er mine hippe Københavnerveninder der har introdueret mig til det fantastiske farverige folkehus, hvor man for blot en halvtreller får serveret lækkert og spændende mad. Og der er plads til børn, og der kan spilles spil mm. Det var et hit, og det er ikke sidste gang. Det kan virkelig anbefales!

Søndag vækkede Alvin mig kl. 6.45 med: “mor du skal altså sove længe, for vi skal synge fødselsdagssang for dig!”, og så måtte jeg jo “sove” videre indtil de kom med lys, flag og skønsang. Det gør mig SÅ glad. Det er true love. Vi spiste morgenmaden i Lagkagehuset. Vi har ikke de store muligheder på dén front her i Solrød, men det gør heller ikke noget. Bare dét at vi har Lagkagehuset er fint. Det havde vi ikke for et år siden 😉

Bagefter tog vi ud og kiggede på hus, og senere hjem til en hurtig frokost sammen med min bror, som er en rigtig god rådgiver i forbindelse med alt det her husprojekt, og kan komme med gode råd og erfaringer, og det er virkelig en stor hjælp for os. Havde vi en grund, så var der ingen tvivl om, at han skulle bygge et hus til os. Men vi kan bare ikke finde en grund som ligger i et område vi gerne vil bo, og de grunde der er her i Solrød med en god beliggenhed koster omkring 4 millioner, og dét har vi ikke økonomi til, når der også lige skal et hus på. Vi har ikke engang budget til grunden… 😉

Nå, men efter frokost tog vi i vores lokale bif (ja sådan en har vi også i Solrød), og så Hodja fra Pjort. Og dér fik både Nicolai og jeg en lille morfar. Men en fin sød film, som børnene var svært optagede af.

Til aftensmad var det en selvfølge at menuen hed stegt, flæsk med persillesovs. Det er min yndlingsret ❤️ og så var den dag gået. og nå ja, gaverne! Fik en masse skønne gaver. Tøj, støvler, gavekort, halstørklæde, taske og en fint påskeæg af Aya. Jeg er en heldig kartoffel altså!

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vi gik på isen i weekenden