selvros for februar

vi gik på isen i weekenden

dsc_0325 dsc_0331 dsc_0333 dsc_0339

Vi er egentlig endnu ikke blevet trætte af kulden og sneen. Faktisk kommer vi ud i den, og får oplevet noget som vi jo normalt ikke gør. I lørdags tog vi ned til stranden, da flere havde postet fantastiske smukke billeder inde i den lokale facebookgruppe, og det var altså virkelig smukt (og koldt, ja). Og vi vovede os ud på isen, sammen med så mange andre, dog med hovedet med os, og gik ikke “dybt” ud. Så skulle der ske dét at isen (mod forventning) skulle gå i stykker, så ville vandet max gå os til knæhaserne, og ja, det ville være et chok og pissehamrende koldt, men vi ville overleve og få en lærestreg. Vi har gjort meget ud af at fortælle børnene, at de kun må gå på is når de er sammen med os og hvilke forholdsregler der er. Vi er jo af den holdning, at vi hellere vil være sammen med børnene når de skal udforske sådanne ting, fremfor de skulle gøre det på egen hånd. For nysgerrigheden og lysten skal jo nok komme. Det husker vi jo fra os selv.

dsc_0342 dsc_0344

Nellie elskede det! I det hele taget elsker hun sneen. Så vil hun være meget mere udendørs end normalt. Skør hund 😉 Men hendes iver og glæde smitter også af på os. Også selvom hun “bare” er en hund. Hun giver os så meget glæde altså. Og oplevelser også. Elsker hvordan vores daglige gåture bare er blevet en del af hverdagen, og det tror jeg er en god rutine. Vi er virkelig også blevet opmærksomme på, at det er vigtigt for os at vi bor tæt på grønne områder, det sted hvor vi skal bo. Og ja, det har vi endnu ikke fundet. Men stresser ikke over det endnu…

dsc_0346 dsc_0348

for at kunne holde til at være ude i kulden, ja, så hoppede vi egentlig bare i skitøjet. Men var da stadig lidt fancy med min pelshue, haha. Den varmer virkelig godt! Den bedste hue jeg nogensinde har haft. Genbrug FTW.

dsc_0355 dsc_0356 dsc_0358 dsc_0371 dsc_0373

smukt ikke?

I dag har vi været ude at kælke da vi kom hjem fra arbejde og institutioner. Så selvom vi bliver glade når foråret kommer, så har sneen og kulden nu også sin charme ❄️

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

selvros for februar