Vi har fået en kusine mere!

Lige nu [12.06.18]

 • Har vi endeligt fået styr på hvem der skal lave vores tag, hvad det koster og hvornår det bliver. Og det er sådan en lettelse
 • er det ikke en lettelse på økonomien for det løber op på en halv million! Vi har ikke engang overtaget huset og budgettet skrider allerede…
 • Er vores jydske bankrådgiver stadig ved godt mod, så vi gør det sgu
 • overvejer vi kraftigt grønne glaserede tegl. Ja, jeg har fået overtalt Nicolai, og nu mangler vi så bare kommunen 😉
 • Virker Nellies allergimedicin, og vi er så lettede over at hun ikke lider af en frygtelig kløe længere.
 • Betyder Nellies nyopdagede allergi, at vi helt sikkert kan droppe alt om at avle på hende. Det er lidt trist
 • Er jeg ikke blot hvalpeskruk, men også bare en smule babyskruk – dét havde jeg ikke set komme, men det skyldes vores nye kusine
 • betyder det ikke at vi skal have en baby. Faktisk fik jeg lagt ny spiral i sidste uge, og er dermed beskyttet de næste fem år….
 • Gik jeg her til aften forgæves i Netto efter et flamingobadedyr. I ved… så sig lige til hvis i finder et i jeres lokale netto. En énhjørning kan også gå an… så ja vi er helt normale, hvis I forstår den…
 • har vi snart drukket den hyldeblomstsaft vi hældte på flasker i søndags, så vi må lige nå en omgang mere inden det er for sent
 • synes jeg det er helt ok med helt almindeligt dansk sommervejr
 • savner jeg dog at hoppe i havet. Det er jo hele to dage siden sidst.
 • spiser jeg danske jordbær og er lidt skuffet. De er pisse sure. Er det for tidligt med danske jordbær, eller har jeg bare været uheldig?
 • vil jeg hoppe på gulvet og lave mine hjemmeøvelser. Jeg skal holde stilen med minimum 2 x hjemmetræning (altså styrketræning) samt 2 x løbetræning om ugen. Mest pga. at jeg har meldt mig til DHL og gerne vil imponere mine nye kollegaer. Virkelig dumt at jeg så har skrevet en estimeret tid, som faktisk er hurtigere end hvad jeg pt. løber 5 km på. Det havde vel været klogt af mig, at angive en tid der faktisk var langsommere, end hvad jeg reelt løber nu, så jeg ligesom kun kunne overraske. Men nej, min stolthed lever på bedste vis, og jeg bliver derfor nødt til at gå til den med løbetræningen de næste par måneder. Så egentlig er det vel klogt nok, for så får jeg nemlig løbet. Stolthed længe leve!
 • er jeg glad for at have været forbi mine gamle kollegaer i dag. Og det var rart at gå derfra uden at tænke “ej hvor jeg savner det”. Jeg savner mine kollegaer, men er så glad for det nye arbejde, og har tilmed også fået nogle skønne kollegaer, så min tvivl der herskede dagen inden jeg startede, er manet godt og grundigt til jorden, og det fik jeg ligesom endelig klarhed om i dag.

-Sebrina

1 kommentar

 • Jeg har fået jordbær et par gange og været tilfreds – men har også spist virkelig mange sure som opvarmning (;

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har fået en kusine mere!