hvor er din kjole fra?

Vi har fået en kusine mere!

og hun hedder Nora og er noget af det fineste <3

Det blev en hård sidste tid for hendes mor (faster camilla) med svangerskabsforgiftning, så Nora kom før end hun måske selv ville, men er heldigivs helt klar og klarer det flot. Vi er alle så forelskede i hende, og vi håber snart at hendes mor er frisk, så familien kan blive udskrevet, selvom de tager det hele helt cool og roligt.

I kan se lidt mere til hende på instagram hos @camillaelken og/eller @patrickveslov. Vi synes jo hun er noget af det mest nuttede, og jeg bliver næsten helt skruk, når jeg holder hende, hvilket jeg har været så heldig at gøre nogle gange efter hun kom til verdenen i onsdags. Så det er vildeste der er sket i vores liv pt. og det er egentlig også ret vildt.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hvor er din kjole fra?