FERIE

Bliver campingferie fremtiden for de næste mange år?

Det er lige som det skal være – ligesom sidste år. Her er varmt, og også overskyet, vi spiser flere is dagligt og ligger i blød i poolen eller i Gardasøen. Vi kommer hinanden ved i vores mobilehome og vi laver al vores mad selv. Vi husker solcremen og sover til vi vågner selv. Vi  løber/træner hver morgen og drikker iskaffe. Vi skal ikke spekulere på om vi nu kan få en solseng når vi går til poolen, da det her på denne campingplads, ikke er okay at spærre stole – håndklæderne bliver fjernet af livredderne. Så ingen store bekymringer 😉 børnene kan selv finde legepladsen og danse med ved aftenunderholdningen. Det er paradis for børnene, og dermed også for de voksne. Vi planlægger allerede at næste års ferie bliver en tro kopi af denne ferie. Og bliver det mon sådan de næste mange år? Måske. I så fald, så er det helt ok med os.

Sebrina

2 kommentarer

 • Mia

  Hvordan søøøren holder du dig så slank på eltroxin?? Siden jeg startede har jeg taget 5 kg på selv om jeg næsten sulter mig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De Normale.

   Kan det tænkes at du ikke velmediceneret? Tror ikke det hjælper at sulte sig selv – tværtimod. Jeg spiser mere “antiinflammatorisk” end jeg tidligere har gjort, men dyrker ellers en del motion, som jeg altid har gjort. Så indtil videre har jeg kun god effekt af min eltroxin.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FERIE