gode lege til børnefødselsdagen

FERIE

Endelig, endelig er vi klar til dig ferie! Det har været nogle alt for hektiske uger her op til. Vil nok mene at de minder om tiden op til vores bryllup, som også var hektisk, men at vi jo bare dealede med det, fordi der var noget godt i vente. Ligesom nu! Et hus og et mobilehome med aircondition i Italien. Nu håber jeg at børnene snart har overgivet sig til søvnen, idet vi skal op kl 4.30 i morgen. Aya har haft fødselsdag i dag og den er blevet fejret i Bonbonland med dét formål at børnene ville gå tidligt omkuld til aften. Og sådan kan man tro at vi er erfarne forældre med otte år på CV’et, og alligevel sker det at vi fejler. Og det var i aften. Men det går jo det hele. Vores badekar er fyldt op, og jeg er klar til at blive opløst. Næste gang I hører fra os sidder jeg uden tvivl på en plaststol med en aporol ved min side .. og mine børn der løber og leger på campingpladsen. Vi er klar! Og billederne er bare de gode her fra vores travle tid…

Rigtig god ferie! Hvor mange mon I er som dyrker samme ferieform som os?

Sebrina

1 kommentar

  • Jannie

    Vi skal til Italien for første gang i år på samme campingplads som jer😊 Jeg fulgte jer sidste år, hvor i var afsted og synes simpelthen det så virkelig hyggeligt og skønt ud, så da vi besluttede os for Italien og vores første kør-selv ferie i år, spurgte jeg dig lidt til råds om campingpladsen tidligere på året.. vi valgte den og jeg glæder mig bare så meget nu😄 Vi kører afsted sidst i næste uge og jeg er meget spændt på turen med vores to drenge på 3 og 5 år😬😄👏🏻 Jeg elsker at følge med hos jer og bliver så tit inspireret af alt fra ferier, tøj, mad, træning osv😍💫 Ønsker jer den bedste ferie☀️😎🐠🌸🍦🍹

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

gode lege til børnefødselsdagen