weekenden

#denormaleshus ønsker sig

1. Reflections Copenhagen spejl/ 2. Design Letters message board/ 3. Muubs lampe/ 4. Nordal bænk/ 5. Nordal vitrineskab/ 6. AYTM magasinholder/ Nordal plantestand/ 8. Nordal sofabord/ 9. Nomess pude/ 10. Nordal lænestol

Det er helt med vilje, at vi på forhånd ikke har købt ind til huset, da det for os tager lidt tid at indrette os. Det eneste vi har købt på forhånd er dette spejl, som skal hænge i entreen/hall’en.

Da vores sofa desværre bliver for stor til den væg, hvor vi gerne vil have sofaen skal være, lagde vi også en bestilling hos Sofakompagniet i sidste uge. På denne model, hvor vi så selv har “designet” den hvad angår stof og sofaben. Det er den billigste sofa vi har købt! Og den venter vi så små tre måneder på. Og det er så dét. Indtil videre. For vi ved, at vi gerne vil have et vitrineskab, en ny loftlampe over spisebordet, en lænestol, sofabord, en bænk i entreen og og og. Men én ting ad gangen, og så gælder det om at prioritere. Ikke kun økonomisk, men også i forhold til nødvendighed. Hvad er need to have og hvad er nice to have.

Og her er, hvad jeg har liket hos moodings, som er vores favoritshop, da de har sådan et stort udvalg. Og ellers lurer jeg en del på DBA, og har planer om at komme på nogle loppemarkeder her i løbet af de næste par måneder. Det hele skal ikke være nyt nemlig.

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekenden