Når det hele helst skal være gult...

Lige nu [30.09.18]

 • holder jeg lige en pause imens malingen på Alvins værelse tørre, og jeg forhåbentlig kan nå at give det en gang mere, inden sengetid. Som vanligt, bliver mandag hård
 • bruger jeg den pause på en hjemmevoksning af bikinilinjen. Virkelig en mærkelig kombination hva!? Jeg bruger iøvrigt det der pearl wax, som der er reklamer for allevegne. Jeg synes det fungerer! Og ingen spons herfra.
 • ser jeg imens “hos Clement”, hvor der er Kim Larsen tema.
 • er jeg som resten af DK trist over at Kim Larsen er død. Han er mit barndomsalbum. Min mor spillede Kim Larsen imens hun var gravid med mig, og fandt ud af, at jeg altid faldt til ro, når hun satte hans musik på efter jeg var født. Og før hver en eksamen i gymnasiet spillede jeg tarzan msma mia meget højt, for at komme i stemning. Og ja, gør det stadigvæk, hvis jeg skal et eller andet vigtigt eller lige skal op i gear
 • er jeg sådan helt tilfreds. tilfreds med hvad vi har nået i weekenden
 • har vi et næsten færdigt soveværelse, og det er det flotteste soveværelse jeg har set. Takket være en meget smuk grøn vægmaling, og et smukt fototapet. Og der skal nok komme et seperat indlæg om vores grønne soveværelse;-)
 • kradser det i halsen. Nicolai har murren i maven, og Aya hostede og snottede til aften. Oktober begynder godt kan jeg fornemme
 • tæller jeg dage ned til torsdag, hvor jeg skal til Bornholm med mine nurses. Glæder mig SÅ meget
 • er jeg desværre ikke kommet sådan rigtigt igang med det der vinterbadning. Men jeg skal i vandet på Bornholm, og så ville det jo være oplagt at fortsætte med det efterfølgende. Nogle der vil vinterbade med mig i Køge?
 • synes jeg det er lidt meget at skulle betale 1500 kroner for at melde mig ind i vinterbaderklubben, for tænk nu hvis det ikke bliver det til noget. Så er det altså mange penge der er kastet ud ad vinduet, ik!?
 • bruger vi nemlig mange penge på maling, dørhåndtag, planter og alt muligt andet dims. I virkeligheden ville jeg bare gerne bruge penge på tøj, støvler og et vitrineskab
 • har vi lavet en opsparingsplan, og håber at have sparet op til en kælderrenovering inden for to år.
 • haster det egentlig ikke med at få fuldt udbytte af kælderen, men vi vil godt have det gjort, så pengene ikke bliver brugt til andre ting
 • har vi også lavet en feriekonto, så der er systematik i tingene, og vi får prioriteret skiferie og sommerferie.
 • synes vi at vi er heldige, som det hele fungerer lige nu. Vi bor dejligt og har stadigvæk råd til at rejse, spise ude engang imellem, forkæle os selv og købe en ny opvasker, såfremt den vi har (mod forventning) skulle stå af
 • vil jeg komme videre!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når det hele helst skal være gult...