weekenden

Selvros for august

Når jeg lige tænker tilbage på sidste måned, så kan jeg ikke helt beskrive, hvordan august var. Egentlig har august været sindssyg på flere punkter, men måske er det fordi vi stadigvæk er i det, eller også er det fordi  da vi var i det, at det ikke har været slemt. Men jeg tror det for os alle herhjemme har været hårdt. Fysisk og psykisk, og jeg har været ret så kvæstet hver morgen, men det er begyndt at blive normalt igen. Uvisheden om hvordan hverdagen ville blive i vores nye hus – i den nye by. I de nye institutioner. Og så det fysiske arbejde i huset ej at forglemme. Og ja, alle de arrangemeneter der også hører sig til i august oveni. Alle 31 dage i august er blevet udnyttet til fulde og været proppet med følelser. Heldigvis er vægtskålen med de positive, spændte og glade følelser tungest, og det er i dén grad tid til noget selvros for august.

Nu plejer rosen primært at omhandle de voksne i vores familie. Ikke at vores børn aldrig bliver rost, men jeg synes også de fremover, skal have en del af det her virtuelle månedlige selvros. Måske de en dag selv læser med herinde. Og det her virtuelle selvros, kommer ikke til at erstatte den virkelige selvros, nej snarere, kommer det til at styrke den virkelige selvros, er jeg sikker på. De her refleksioner bringer altid godt med sig, og for os voksne, er det fint lige at stoppe op og huske på, hvor dygtige vi alle er herhjemme, så derfor:

  • GIGAmeget ros til begge børn for at være åbne for SFO, skole og børnehave. De har fandme taget røven på os, og har allerede fået flere nye venner og er glade for at komme afsted hver eneste morgen. Ikke én tåre eller klagen over at skulle afsted. Og det har pædagoger, lærere og de andre elever jo en pæn stor andel af, men det handler også om åbenhed og tillid fra vores børn, og vi er så stolte over hvor godt de er landet i hhv. børnehave, SFO og skole. Læs mere her 
  • Ros for at Aya og vi har fået en god hverdagsrytme i forhold til den læsning hun til daglig skal igennem og til tider også lektier. Og heldigvis er det noget hun med glæde gør. Både Nicolai og jeg har været glade ved skole og lektier, men dermed er det jo ikke selvsagt, at det gør sig gældende for vores børn. Men Aya synes so far, at det er spændende med læsning og lektier, og vi værdsætter virkelig, at det ikke er en daglig sur pligt.
  • Og vi roser os også for vores arbejdsmoral herhjemme og vores rigtige arbejde. Den har i august været høj begge steder. Kaffe og podcast har nok en stor andel i dén motivation
  • trods en del at se til i august, har vi prioriteret legeaftaler ret højt. Hvilket også har betydet, at Aya og Alvin har besøgt nye venner og har haft nye venner hjemme. Det er jo ikke fordi det kræver så meget med de legeaftaler, men I ved, det er bare ikke lige altid at det er til at overskue, men det har vi gjort. Så klap på skulderen for det også.
  • og at vi har fået meldt os ind i LIFTRS gym og også har været afsted til træning et par gange om ugen, er noget vores krop og sind også roser os for. Det er så god træning!
  • og når der har været lidt uforudset i huset. Et ovenlysvindue hvor der drypper vand ned fra. Radiatorer og gulvvarme der ikke virker, fordi fyret ikke virker ordentligt og nu enten skal laves eller skiftes helt ud. Gulvene der i første omgang ikke fik en korrekt behandling osv. Vi har taget det i stiv arm. Vi er nemlig gået ind til det her med forventningerne om, at der netop kommer uforudsete udgifter. Og så er det jo heldigt, at vi ikke har sat os for dyrt, så vi kan få styr på disse udgifter og reparationer uden at gå rundt med ondt i maven. Så både ros for at tage det ganske roligt, men også ros for ikke at have sat os selv alt for stramt i det her hus.

September er i fuld gang, og i dag har Nicolai fødselsdag, og vi nåede kort at fejre ham i morgen, da han bruger dagen i en håndboldhal. Det tror jeg nu er en hel fin måde for ham at fejre sin dag. Jeg gav ham iøvrigt billetter til VM (håndbold) i Herning til januar inkl. en overnatning i Herning. Det bliver godt!  I går havde vi familien på besøg, og han har, som ønsket, fået hel del XL-byg gavekort – så er man altså ægte husejer!

Hav en skøn weekend!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekenden