weekenden

September 17′ vs. september 18′

September er jo måneden, hvor vi har bryllupsdag. Sidste år var det første bryllupsdag, papirbrylluppet. I år er det blevet lidt kraftigere – bomuld. Og vi gjorde ikke noget ekstra ud af dagen, men der er alligevel sket lidt mere på dét ekstra år som mand og kone. Jeg har nemlig vænnet mig til at også at at få Elken bagpå mit navn, når jeg skriver mit navn, men også skal oplyse om mit fulde navn. Vi har snakket om dét at blive gift en dag igen, og vi er begge lun på tanken. Nu har vi en housewarming i sigte næste år, og det er også en slags kærlighedsfest, ikke?

og kan se at vi for et år tilbage kørte med vores madplaner. Lige nu er det kvikkassen fra Aarstiderne, der krydrer vores hverdag, og det har vi ikke planer om, at stoppe med lige foreløbig. Det er så nemt og lækkert! Vi har haft måltidskasser fra Ret Nemt og COOP, så om det er fordi det bare lige er nyt med Aarstiderne, eller om det bare ER bedre, er ikke til at vide, men det spiller i hvert fald herhjemme!

Det var også i september at vi lavede det sponsoerede indlæg, som nok har performet bedst i bloggens historie. Og så handlede det om en skægtrimmer, haha!  Og derefter er det kun ned ad bakke, hvad angår sponsorerede indlæg, hvilket nok hænger sammen med de færre sidevisninger vi har herinde, som skyldes dét mindre bloggeri, og ingen prioritering i forhold det søgeord, bestemte overskrifter og alt det der.  Og at vi heller ikke er så skide spændende og fancy! Men vi savner ikke de sponsorerede indlæg, men kan dog godt lide at lave dem, for det er en spændende og udfordrende proces.

Og så bedyrende jeg, at jeg godt kan lide sex. Og I tippede om flere serier, og siden da, har jeg set Master of sex på HBO, som handler meget om sex og mit store interesseområde; fertilitet.! En rigtig god serie! For tiden har vi ikke tid til serier, faktisk har vi slet ikke fået sat vores fjernsyn op. Men vores sofa skulle gerne komme inden for nogle uger, og så kommer fjernsynet op igen. Nu begynder vejret også mere at byde på sofaliv, men om vi når så meget sofaliv i dette efterår og den kommende vinter, tja det er lidt tvivlsomt. Der liggeer mange aftener forude med en malerpensel i hånden. Og 20 flyttekasser der stadigvæk skal pakkes ud. Så vi holder os til podcast i stedet! Anbefal gerne jeres yndlings 😀

Efter at have været til housewarming i det lækreste hus og omgivelser, begyndte drømmene om hus at gå amok. Også selvom jeg ikke helt kunne forestille mig at flytte væk. Og ja, I ved hvordan det endte. Der er sjældent langt fra tanke til handling i dette lille hjem åbenbart.

For pokker da! Er det et helt år siden, at jeg bagte en mælkesnittekage!? Den var så god, så det må snart gentages igen! Måske søndag, hvor vi har planlagt at der ikke skal være nogle aftaler. Tre dage i denne uge er Nicolai ikke hjemme, og jeg skal arbejde på lørdag, så søndag er dedikeret til hjemmetid. For os alle. Måske et par legeaftaler kan komme på tale, men ellers ikke. Vi vil så gerne komme igang med at få malet soveværelset, så det er færdigt når måneden er omme.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekenden