Vores soveværelse

en forlænget weekend på Bornholm

Allerede torsdag aften kunne jeg holde weekend. Og ikke en almindlig weekend, men en weekend sammen med mine veninder. Og så på Bornholm, hvor jeg kun har været som ganske lille, og derfor ikke kan huske! Så jeg har ikke kun glædet mig til at være i det bedste selskab, drikke vin, spise god mad, sove længe og alt det der, men faktisk også til at være turist!

Og fredag tog vi næsten en tour de Bornholm, og spiste frokost på Røgeriet i Svaneke, eftermiddagskage og kaffe hos Fru Petersen, og købte nogle store økobøffer med hjem. En tur i vandet (hell yeah!) og så bøf bearnaise som sad lige i øjet! Et spil Hint og så en god lur. Lørdag vågnede vi til solskin og lagde ud med endnu en dukkert i det 12 graders “varme” vand. Dét er simpelten den fedeste følelse efterfølgende, og et skridt i den rigtige retning mod min plan om at blive vinterbader. Og så kunne vi spise morgenmaden udendørs til Mads & Monoplet og tre kopper kaffe. Herefter så vi Danmarks størse vandfald, som bar præg af den tørre sommer. Men smukt var Døndalen nu alligevel. En tur til Hammerhus og blive helt overvældet. Ja, jeg troede da ikke vi havde sådan natur i Danmark altså. Så nu skal jeg have hevet min familie til Bornholm, for der er masser at opleve. På hjemturen blev det til en is i Allinge, og så hjem og dulle os op, så vi var klar til 4-retters på Nordlandet. Mums! og rigeligt med vin også… Så søndag blev langsom, men jeg fik mig en lille løbetur, for det havde hele tiden været min plan, og et must for mig når jeg er ude nye steder.

Et smut forbi nogle ægte bornholmere inden vi tog færgen hjem søndag aften. Af erfaring droppede vi maden på færgen, og svingede passaten forbi Max Ystad i stedet. Så kunne vi smovse og skråle til Kim larsen koncerten på P4 på vejen hjem til DK.

Jeg var helt opladt og glad helt ind til knoglerne. Og savnede også familien. Sådan helt perfekt.

Og jeg fatter ikke at jeg blev ramt at sygdom i går, og stadig er mast – det var jo ikke meningen!? Det ændrer dog ikke på, at jeg gerne gad sådan en tøsetur hvert år fremover.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores soveværelse