weekenden

Hvad sker der i Køge?

Her sker jo en del i Køge, og vi har slet ikke oplevet byen nok. Slet ikke. Men her er alt, hvad vi egentlig har behov for. Og jeg tænker at promovere Køge lidt herinde, for det er virkelig en nice by. Og selvom I ikke har planer om at rykke til Køge, så kan det måske give lyst til at komme et smut forbi på vores egne? Om ikke andet, så hjælper det også os til at se de mange muligheder og aktiviteter der er i byen.

I dag kommer Nicolais mindre søskende til overnatning, og de kommer med til et halloweenarrangment til spejder. Aya går jo til spejder hos Køgespejderne, og det hitter lige så meget, som vi havde forestillet os. Havde vi ikke overnattende gæster, havde vi nok fået vores børn passet, og taget til Østkyst Hustlers koncert i teaterbygningen i aften kl. 20 og efterfølgende få debut på Vin-O, som vi er gået forbi ret mange gange efterhånden, og der ser så hyggeligt ud! Men en drink eller et glas vin hjemme på sofaen, kan også noget!

Lørdag skal Aya til fødselsdag i Køge Svømmeland, hvilket hun har glædet sig læææænge til. De er en del fra klassen der har slået nogle fødselsdage sammen, og dermed  har fået arrangeret en tur i svømmeren. som er lige dét mere end en almindelig svømmehal. Kors, hvor har jeg brugt mange søndage dér i min tidlige ungdom. Jeg fejrede min 10års fødselsdag i Køge Svømmehal, hvor jeg for første gang sprang fra den fem meter høje vippe. I stedet vil jeg nok springe i det kolde vand i Køge Marina og varme mig i saunaen efterfølgende ;-). Det var et hit sidste lørdag i hvert fald…

Imens Aya er til fødselsdag, forestiller jeg mig, at en tur i Tapperiets skateareal kunne falde i god jord særligt for Alvin og Sebastian. Evt. kunne jeg sende Nicolai og børn afsted, og selv køre til Travbanen i Bjæverskov (i nærheden af Køge), hvor der er et større genbrugsmarked. Er stadig på jagt efter godter til hjemmet, og at støtte et godt formål, er vel en rigtig god undskyldning for at shoppe genbrugsguld 😉  og så skal der ellers også arbejdes herhjemme. Selvom der er koncert med Pernille Rosendahl i Køge Kirke lørdag aften, men der er udsolgt, så det er så ‘nemt’ med det jo.

Søndag kommer til at stå på håndbold for Nicolais vedkommende, og Alvin skal til fodbold. Aya skal derimod i biografen. Der er en børnebiografklub i Køge – genialt koncept, og hun glæder sig så meget, for det er jo uden forældre også! Så… !Når det er slut, skal vi ind til Farmor og hygge os.

Skulle I sidde og tænke at Køge er for nice, så kunne I jo overveje at komme til åbent hus i Danmarks højeste træhusher i weekenden 😉

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekenden