Lige nu [19.10.2018]

weekenden

Fredag skyndte jeg mig hjem for at dulle mig lidt op, og så med E-linjen ind til byen, hvor jeg mødtes med håndboldkonerne på Absalons. Her spiste vi god billig mad, og fik en del dark’n’stormies (hedder det vel i flertal?). Herefter snuppede vi en øl i Kødbyen, eller jeg prøvede at drikke en øl, men øldrikker bliver jeg nok aldrig. Men jeg prøver, og måske en dag. Jeg troede jo heller ikke at jeg skulle blive kaffedrikker…!? Og så var stemningen egentlig bare til at daffe hjemad igen. Så det blev den laaaange tur med A-toget (den føles så meget længere med A-linjen, selvom det vist er under 10 minutter længere), og jeg lå i sengen kl. 1.

Lørdag sov jeg helt til 8.30, og så havde jeg en dukkertaftale med en ny ven i Køge. Vi hoppede i vandet to gange, og hvilken måde at starte lørdag på? SÅ forfriskende. Og dét at gå op i saunaen efter første dukkert, og blive godt varmet op, og så hoppe i vandet igen, dét er altså faktisk lækkert! Og jeg er så glad for  (og også stolt over), at jeg er kommet igang med det badning dér. Hvor længe jeg holder/tør at hoppe i vandet, dét må tiden vise, men indtil videre klør jeg altså på. Jeg har iøvrigt købteet adgangskort hos Køge Marina for 650 kroner – så jeg har sparet en del sammenlignet med, hvis jeg meldte mig ind i vinterbaderklubben i Køge.  Og det er mega lækkert med en ny sauna og omklædningsfaciliteter.

Hjem og spise frokost og gøre os lidt fine, og så op til stationen og igen hoppe på A-toget (fordi E-toget ikke kører i weekenden), men allerede stå af på Friheden, da vi skulle heppe på Nicolai i Dansborghallen. Og det blev til en god stor sejr. Herefter gik turen til omkring Lejre til en 40års fødselsdag. Godt hyggeligt selskab, og vores børn der legede ude resten af dagen. Det var en rolig fødselsdag, så sent blev det ikke, og vi nåede et par timer hjemme på sofaen inden sengetid.

Jeg vågnede først kl. 9 til en mand der lavede vafler <3. Helt perfekt! Aya kom til spejder, og så gik der ellers praktik i den i det store hus, eller vel have. Vi fik renset tagrender, slebet skabslåger, savet store grene af en af vores kæmpe træer, ordnet lidt af den ustyrlige efeu, og slået græsset. En pause ved aftensmadstid, og så igang med malerpenslen, og afdækningstape på Alvins værelse, da der skal males færdigt derinde i løbet af ugen.

En rigtig effektiv søndag!

-Sebrina

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu [19.10.2018]