weekenden

Selvros for oktober

Så skal vi til det igen. Hvad gjorde vi godt i oktober?

Først og fremmest fik jeg inviteret Ayas legegruppe hjem. Og det var jo noget jeg kom i tanke om på selve dagen. Men alt gik så fint.

Og så nok til det største; jeg er godt på ved til mit vinterbaderimål. Bader med en ny veninde et par gange om ugen. Fast er det lørdag formiddag, og så tager vi en dag i ugen, hvor det lige kan presses ind. Det er så godt, og jeg er så stolt over mig selv. Det havde jeg fandme aldrig troet skulle komme til at ske. Mit mål er at fortsætte hele året, selvom det altså allerede nu er pivkoldt. Og det er ikke kun dét at vinterbade jeg er stolt af, jeg er også stolt af at være åben og knapt så genert, og dermed har fået en ny veninde her i Køge. Vi kendte kun hinanden via instagram, men så går vores drenge til samme sport, og ja, vi bor i samme by, og havde begge tanken om at blive vinterbader, og nu har vi et lille fællesskab nede i Køge Marina. Og vi klinger bare, og har så skræmmende meget til fælles. Det er da dejligt at livet stadig bringer nye gode bekendtskaber.

Oktober var også måneden hvor jeg var på Bornholm sammen med mine sygeplejeveninder. Sådan en dejlig tur. Og det er sådan, at vi har en konto vi indsætter penge på hver måned, således at vi kan komme afsted på kortere ture, men også større ture når vi alle engang er på den anden side af graviditet, fødsel, barsel und so weiter. Så rosen kan ikke kun tillægges oktober, men jeg roser mig selv for at tage styringen og fik sat gang i den konto, så turen til Bornholm ikke blev så dyr endda, da rejsekontoen betalte en del af udgifterne.

Generelt er jeg blevet noget mere handlekraftig den seneste tid. Og tror egentlig bare det skyldes de nye omstændigheder med mit arbejde. Og måske også bare at der er kommet en ro over vores liv pt. med huset og børnenes trivsel. Jeg bruger ikke så megen tankevirksomhed på at bekymre mig og irritere mig. Jeg har bare mere overskud af en eller anden art. I oktober fik jeg også oprettet en begivenhed på facebook for alle mødrene i Ayas klasse, som er inviteret hjem til os næste fredag til tapas og vin. Tænkte at det kunne være en rigtig god måde at lære lidt flere at kende på. Det glæder jeg mig til!

I oktober skal vi også roses for at få styr på vores tradition med Mortens aften sammen med svigermor, og vi kommer ikke til at spise anden på lørdag, men en uge senere pga. så mange andre ting vi skal. I samme øjemed fik vi også inviteret til 2. juledag hjemme hos os, trods det at vi også holder juleaften og nytårsaften hos os. Men det er bare mere overskueligt nu, når vi har så meget mere plads. Men roser sgu os selv for at tage initiativet til at sige ”vi holder det hos os”, for selvom vi kan hjælpes ad med mad og vores børn ikke behøver vores opmærksomhed non-stop, så er vi værter, og hjemmet skal gøres rent og alt det der, og jeg er endnu ikke nået til det punkt, hvor jeg decideret nyder min værtsrolle, men vil alligevel gerne invitere, da vi elsker at vi nu har rammerne til det. Det var jo sådan noget vi drømte om…

Til slut roser jeg mig selv for at jeg ikke shoppede tøj i oktober. Det blev til to måneder uden tøjshopping. Og jeg fik endda tømt lidt ud i egen garderobe. Og nej det var jo ikke det sidste! For jeg tog jo også beslutningen om at droppe det helt blonde hår, og jeg er i stedet blevet noget mørkere på toppen, og skulle gerne opnå et sundere hår. Er så glad for det!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekenden