de normales historie #25

weekenden

Nu sidder jeg i Aalborg og har flere timer her til aften, hvor jeg ikke skal rydde op, male, støvsuge, forholde mig til andre mennesker osv.! Så der i dén grad tid til et tilbageblik på weekenden:

Fredag fik vi faktisk et par timer uden børn. Alvin skulle til fest i børnehaven, og Aya skulle hjem og hygge hos en veninde. Så vi udnyttede de par timer, og at vi nu bor i en by, hvor det er muligt at “gå ud”. Så kl. 18 sad vi i Hugos Kælder og spillede lidt Backgammon. Så hyggeligt og skønt at vi kan lave noget sammen uden børn, og uden det skyldes en større planlægning. Det var jo J-dag, men vi var jo tidligt ude, så det var netop, ja hyggeligt ;-). Efter en øl og cider til undertegnede, tog vi kaffen på Flannen. Og så kunne vi hente en meget glad men også træt Alvin, som var at finde ude på dansegulvet ;-). Derefter hente Aya hjem, og runde fredagen af med Vild med dans.

Lørdag droppede vi Alvins fodbold, da han (og vi) var trætte efter fredag aftens udskejelser. Det er lidt en nitte med det fodbold kl. 8 lørdag morgen….

Jeg havde min badedate, og vandet er begyndt at blive så koldt, at det gør lidt ondt nu. Men at gå ind i saunaen efterfølgende er bomben. Simpelthen. Er så glad for min nye lørdagstradition dér, og har bestemt et mål om, at komme i vandet når der skal bankes hul på isen 😉

Efter middag fik vi besøg, og vejret var helt perfekt til en gåtur i Åsen, og efterfølgende var meningen en tur op på torvet, men nogen, altså mig, havde ikke set at det lukkede kl. 15 om lørdagen. Så ja, det blev i Kvickly at vi fik handlet ind til tapasmenuem om aftenen. Men det blev ganske udmærket, og vi fik hygget os med lidt spil og snak.

Søndag formiddag var vi i Springhallen sammen med Ayas klasse, og en hel masse andre børn.

En ret stor succes sådan med fri adgang til alle de springfaciliteter. Det kan altså kun anbefales, og det koster kun 35kr pr. snude. Det er muligt som forældre at nøjes med at blive på første sal, hvor man har udsyn ud over hele centret og man kan snakke med sine børn. Så det kan altså være et noget billigere alternativ til de mange andre legecentre der findes. Der går iøvrigt trænere rundt, så der er noget opsyn af en slags. Derefter hjem og spise frokost og ordne vasketøj, for så at tage ud og heppe på de seje herre i Hvidovre.

Som vandt en ret så vigtigt kamp!

Vi snuppede lidt restemad, og så dyreprogram og så var det tak for denne weekend sådan cirka.

GLÆDER mig vanvittigt til den kommende weekend, hvor vi skal fejre min svigerindes 30års fødselsdag. Det bliver vist en ret vild fest!

-Sebrina

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

de normales historie #25