Lige nu [11.11.2018]

weekenden

Det var altså lidt hårdt at stå op i morges. Sådan ret meget mandag! Vi var så trætte efter weekenden, som var en rigtig god weekend iøvrigt!

Fredag var der svømning for Alvin og gymnastik til Aya. Og Aya kom så hjem til en veninde efter dans, hvor hun hyggede og blev hentet efter Disneysjov. Jeg kørte til Dalby, hvor jeg hjalp til med at gøre klar til min svigerindes store 30 års fest. Jeg var hjemme i sengen lidt i 1, og så ringede uret kl. 7, da jeg havde lovet at jeg nok skulle tage fodboldtjansen der kl. 8 lørdag morgen. Og det gjorde jeg også.. .med en stor kop kaffe i hånden.

Jeg nåede lige hjem og kramme og kysse Aya farvel og ønske hende den bedste spejdertur, inden Nicolai kørte hende og en veninde afsted. Da han var retur mødtes jeg med min bademakker, og vi kom igen i vandet x 3. Selvom det friskede godt op, så forsøgte jeg mig med en morfar efter frokost, da der jo var en god fest i sigte om aftenen. Det blev da til 15 minutter, og psykisk gør det meget for mig. Vi tog afsted til Olivers 11 års fødselsdag, og kunne blot være der i små to timer, inden Nicolai skulle afsted til håndboldkamp, og jeg ned og gøre mig klar til fest. Alvin blev og overnattede hos Farfar og co., hvilket han havde glædet sig så meget til.

Og resten af lørdagen blev jo tilbragt i særdeles godt selskab inluderet en del shots, dans og beer pong. Vi var hjemme i seng ved 2-3tiden. Og ret så trætte dagen efter. Jeg kørte hjem og var klar til at tage imod min seje sepejderpige, og Nicolai kørte afsted for at hente Alvin. Og resten af søndagen blev brugt på et karbad, sofalur, Netflix, støvsugning, handlen og madlavning. Og ja, ikke så meget andet! Fraset Nicolai som brugte et par timer udendørs. Skøre mand. Vi var alle så trætte. Men jeg er glad for at trætheden nu er selvvalgt, og ikke fordi børnene har sovet elendigt. Det gør det mere overskueligt at komme igennem 😉

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu [11.11.2018]