Vi har altså også Strædet Køge

det var en god jul selvom…

Om det er det med at bygge forventninger op til den store klimaks juleaften eller om det ikke bare er almindelig uheld, som var skyld i at juledagene ikke blev helt som jeg havde forventet skal jeg ikke gøre mig klog på. For jeg har ikke været helt frisk. Faktisk ikke siden jeg måtte melde mig syg fra arbejdet d. 21. december. Feberen gik hurtigt væk, men erstattet med tonsvis af snot. Og juleaften ret sent (heldigvis!) gik det desværre den forkerte vej igen. Så jeg måtte blive hjemme 1. juledag imens resten tog ned og var sammen med min familie. Og jeg var sådan helt banket tilbage på sofaen og Netflix. I går skulle jeg virkelig mande mig op, for der holdt vi 2. juledag, men måske denne lille dame fik fyldt mig med så mange endorfiner, at hun kurerede mig!? 😉 I dag har jeg endnu ikke pudset næse, og jeg arbejder hjemmefra imens børnene er taget med Nicolai på arbejde, da der ligesom sidste år, er arrangeret underholdning og pasning af medarbejdernes børn. og dét har børnene glædet sig til! Min plan var dog at tage med og sidde dér og arbejde, men jeg var alligevel for mast i morges til at nosse mig i tøjet og alt det der. Så min arbejdsplads her i sofaen med Netflix (og ja en pause her til dette skriv), passer helt perfekt, og jeg er så heldig at det kan være sådan. For nogle år siden betød det arbejde i disse dage, og ofte var det enten juleaften eller nytårsaften. Og at jeg ikke skal have disse dillemmaer med mig selv, kolleger og familien påskønner jeg meget!

Men det jeg egentlig ville var jo bare at vise lidt glimt fra juleaften, så værsgo!

glimmerdugen var spot on – og kommer også i brug igen til nytåret! 

julevelkomstdrinks til gæsterne! Champagne, brombærsirup og rosmarin! Perfekt.

aaaaalt for mange gaver. Vi var først færdige med at pakke ud lidt før midnat!

to glade og spændte piger. Vores børn var iøvrigt eminente juleaften. For hver pakke Alvin åbne “Ejjjj det var lige dét jeg havde ønsket mig!”. Så vores “arbejde” med at slibe dem lidt til i forhold til taknemmelighed bar frugt.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har altså også Strædet Køge