Lige nu [14.12.2018]

en weekend med julefrokoster, juleoutfit, 60 års fødselsdag, gaveindkøb og træthed

Jeg havde mit hyr med at finde mit julefrokostoutfit, da jeg stod i vores garderobe torsdag aften kl. 23. Perfekt timing iøvrigt… Eller jeg havde faktisk styr på det, indtil jeg da (heldigvis) lige prøvede kjolen, og til min meget store ærgrelse opdagede, at den var i stykker. Og den kan ikke laves. Min absolut yndlingskjole. Jeg måtte igennem et par stykker, indtil valget faldt på denne meget fine, og nok billigste kjole jeg nogensinde har købt.

Det var et tilbudskøb hos Nelly (denne her bare i grøn) matchet med disse seje øreringe fra H&M.  Et outfit jeg fik en del komplimenter for til fredagens julefrokost og også følte mig meget godt tilpas og chic i. Julefrokosten blev holdt på Blox, hvor Meyers sørgerede for lækker julemad, og kl. 22 åbnede baren og dj’en spillede op. Og jeg var naturligvis at finde på dansegulvet indtil festen sluttede, fraset den halve time hvor alle måtte udenfor fordi en brandalarm gik igang og brandvæsenet kom. Det viste sig at være dj’ens røgmaskine, haha! Og med dét mente undertegende jo også, at vi blev “snydt” for en halv times fest, og at vi da skulle videre i byen. Og jeg fik overbevist flokken om, at vi da skulle på “den glade gris”. Der har jeg ikke været i mange år, men min iver for at komme derhen virkede åbenbart!? Jeg selv endte med at daffe hjemad efter en halv time på den glade. En smertefuld gang ned til hovedbanen, for at vente 20 minutter på A-toget. Hader det. Og så hjemme igen i Køge 3.45. Alt for sent når vækkeuret ringede 8.30, og agendaen var svigerfars 60 års fødselsdag. Men brunch og tømmerhans klinger helt fint, og det var ganske hyggeligt og afslappende.

Efter dét var det Nicolais tur til julefrokost, så vi satte kursen mod Hvidovre, hvor vi fik set min bror spille indendørs fodbold, og så afleverede jeg Nicolai på et snusket værtshus, og tog tilbage til fodboldstævnet, for børnene var godt underholdt, og det passede den trætte mor ganske fint. Da det var slut kørte vi forbi vores lækre pizzaria, og satte os hjemme på gulvet med snasket pizza og diverse julekalendre. Det var sgu hyggeligt!

Og børnene blev puttet i vores seng, og så faldt jeg i søvn x flere på sofaen, og overgav mig til sidst og gik i seng kl. 23.

Nicolai indlogerede sig hos sin søster, svoger og niece i Hvidovre, så jeg behøvede ikke at bekymre mig om, hvordan og hvornår han nu ville komme hjem 😉

Søndag havde jeg en aftale om et dyp i den kolde Marina, og imens sad børnene hjemme og så TV. Jeg havde min telefon med mig just in case, men faktisk så elsker de at være alene hjemme. Det er sgu vildt, at de kan det nu. Jeg kom hjem og vi kom alle i tøjet, og ind mod Farmor, som tog børnene med ind for at se Julekortet. Og jeg kunne så tage den trætte mand med mig hjem, og smide ham af, for så at prøve flow yoga af. Det var altså godt! Og også lidt svært… Men jeg tror det er en perfekt kombi med crossfit og yoga..!? Da jeg kom hjem kom vores søde overbo over og tilbød et stort lækkert “friskt” juletræ, da hendes mand havde et ekstra med hjem fra Vallø Slot, hvor han arbejder. Helt perfekt og pisse sødt!

Og de penge vi så sparede på juletræet, dem fik vi så brændt af x mange efterfølgende, da vi udnyttede at børnene ikke var hjemme, og derfor tog ud for at handle de sidste julegaver. Så kunne vi hente to trætte børn hos Farmor, og så tage hjem og slutte med julekalender og få styr på vores rodede hjem. Det bar altså præg af to styks trætte forældre, men vi fik styr på det, og kunne gå i seng med god samvittighed, og stå friske op i dag.

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu [14.12.2018]