den første juleweekend i år

Hvordan er det med børn og festival?

Altså ikke at det som sådan kommer til at ændre det faktum, at vores planer er at hive vores børn med på festival til sommer, men jeg er alligevel nysgerrig efter erfaringer med børn og festivaller, hvis nogen af jer herinde evt. har prøvet det?

For sagen er den, at vi fandme igen fik billetter til Smukfest! Og planen er også at tage børnene med. Fordi vi vil, og fordi vi kan. Vi har ikke planer om at sove i telt på festivallen, men finde noget igennem Airbnb, for jeg har siddet og luret lidt, og der er faktisk flere gårde i nærheden, hvor der er dyr mv. Så ville det blive en lille miniferie, hvor vi kunne sove i fred og ro, stå op og spise øko morgenmad (det kan man altså få med i prisen nogle af de steder, jeg har set på Airbnb), se nogle dyr og så derefter sætte kursen mod Bøgeskoven, se diverse koncerter, spise god snasket og sikkert også økomad, se på mennesker, opleve og alt det der. Og så ikke se natkoncerterne, og også være okay med det. Indtil videre er det altså dét vi stiler efter. Og går det ikke, jamen så er det jo bare det…

Men kunne virkelig godt alligevel bruge lidt input fra jer. Også selvom I ikke har erfaring med det. Tanker og holdninger er meget velkomne 😉 er det helt gak?

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

den første juleweekend i år