december '17 vs. december '18

Lige nu [14.12.2018]

  • er der kun 10 dage til juleaften. Det var det første jeg tænkte på da jeg vågnede i morges. Det vokser man sig åbenbart ikke fra…!?
  • kommer der ikke et “det sker i Køge i weekenden”, for vi kommer egentlig ikke til at være så kulturelle i Køge i weekenden. Og jeg har dermed ikke lige fået fuldt op på hvad der sker. Og det er måske egentlig kun os selv, der bruger de indlæg til noget? 😉
  • er jeg eneste mand på kontoret so far. Møder man senere fordi der er julefrokost?
  • håber jeg min svenske boss har husket at medbringe lussekatter i dag, for det har jeg altså glædet mig til, siden jeg sidste år stiftede bekendtskab med de gule boller dér
  • ærgrer jeg mig over at jeg først gik i seng ved midnat, nu hvor den står på julefrokost i dag og en 60 års fødselsdag i morgen formiddag
  • skyldes det at vi igang med at male gangen på 1. sal, og endte med ikke at færdiggøre det pga. mangel på malertape. Så det pissede mig lidt af i aftes, men pænt det bliver det altså med den grønne tavlelak
  • når jeg ikke mere, for mine kolleger er mødt ind!

God weekend!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

december '17 vs. december '18