weekend med julemarked, myretuen, indkøb af kaninlir og TIVOLI. Og noget om sukker!

selvros for november

Det er så nemt at fokusere på det negative. Det der ikke fungerer, det jeg ikke er så god til. Men for mig er det ikke så frugtbart, eller det er i hvert fald mere nyttigt, at gå mere i dybden med det positive. Den her månedlige refleksion er meget brugbar for mig, og det motiverer mig til at gå helhjertet i hverdagens små og store ting, og huske at rose mig selv for de små sejre. Jeg kan dog godt lide at udfordre mig selv, og er bestemt klar over forbedringspotentialer hos mig selv. Og det har i dén grad taget fart de sidste, ja vel fem år, hvor det der moderskab er hardcore business i takt med at børnene er blevet mere selvstændige. Og selvom det er hårdt, altså ikke kun at være nogens mor, men den selvkritik der i hvert fald er blevet noget mere synlig, så er det også fantastisk. At jeg er foranderlig. At jeg hele tiden kan gøre mig umage og blive bedre.

Og for at blive i sporet omkring det positive, så ser jeg lige tilbage på november, hvor jeg/vi skal roses for:

  • at jeg inviterede alle mødrene fra Ayas klasse hjem til en afslappet tapasaften. Jeg var ret så presset op til, men sked på at jeg ikke havde været hjemme og fået handlet ind, ryddet op und so weiter. Det var vildt hyggeligt, og så ligegyldigt at der ikke var servietter, ingen almindelig mælk til aftenkaffen, at jeg undervejs måtte i kælderen og pakke vinglas ud, som stadig lå i flyttekasse. For de sidste gik først omkring 2 tiden, da jeg ikke kunne holde mine øjne åbne længere. Et fantastisk selskab!
  • at jeg har nydt at være på overnatning i arbejdsøjemed. Da jeg har en del rejseaktivitet her i Danmark i forbindelse med mit arbejde, nytter det bare ingenting, hvis jeg ikke får noget ud af de overnatninger. Og det gør jeg. At kunne ligge på et hotelværelse og bare glo fjernsyn og telefon i flere timer uden dårlig samvittighed, hører sig kun til i dét setup. For jeg ville ikke kunne gøre det på en ferie heller. For der er børnene der jo også, og der gider jeg heller ikke at glo fjernsyn og på telefonen i flere timer. Men på et hotelværelse en kold novemberdag, der spiller det 100%.
  •  at vi fik lavet en sang til min kære svigerindes 30 års fødselsdag. Var sådan i tvivl, men fordi min bror og svigerinde havde et surprisebryllup, har der ikke været en anledning til ligesom at sige tak til hende. For jeg er dybt taknemmelig for hende og det fik jeg sagt og så også sunget til en Seebach melodi 😂
  • at lade Aya selv bestemme om hun ville på overnatning med spejder, eller hjem til farfar og co. Jeg troede at hun uden tvivl ville vælge farfar og co., da vores børn er så glade for at være der, og jeg troede ikke at hun havde modet til sådan en tur. Men det ville hun meget gerne, og det overraskede os lidt, men hun var så glad og stolt – og ligeså forældrene. Havde jeg ikke spurgt hende, havde jeg valgt farfar og co., idet jeg næsten var sikker på, at det ville hun da så meget hellere, og det ville også være nemmere for os. Men ja, hun overrasker os gang på gang, og den tur var så vellykket og hun voksede lige et par centimeter efter den tur.
  • at vi har to velfungerende børn. Vi havde både skole-hjem samtale og børnehavesamtale samme dag i november, og selvom mavefornemmelsen var god, så var det mega rart at få bekræftet at vi har nogle velfungerede børn (som så også er glade for at tale, ahem!) trods flytning
  • at jeg har været i vandet hvor det blot var 4,3 grader! Ja det her vinterbadning kommer nok på selvroslisten de næste maaaaange måneder 😀 Jeg fatter det ikke engang selv…
  • at jeg endelig kom afsted til et presseevent. Det skulle prioriteres da jeg synes Designedlearning er genialt. Og vi er kommet godt igang med FAMILIEtid, og det har altså boostet til nærværet herhjemme, at vi har fokuseret mere bevidst på det. I kan iøvrigt få 20% hos Designedlearning tom. d. 13. december ved at bruge koden SEBRINA20.
  • at vi tog til spiongudtjeneste i Sct. Nicolai kirke og fik rusket lidt i vores fordomme omhandlende arrangmenter i kirker. Det var så fint og nede på jorden, og at de oveni købet serverede pizzaer efterfølgende gav så mange plusser, at vi fremover vil holde øje med lignende arrangementer.

Nu er vi jo næsten halvvejs i december, og jeg har købt mig noget marcipan som jeg vil nyde, så det må være nok ros for denne gang!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekend med julemarked, myretuen, indkøb af kaninlir og TIVOLI. Og noget om sukker!