Lige nu [06.01.19]

Den første weekend i 2019

Jeg er vild med at vi er igang nu. Kø på Køge Bugt i morges, masser af mails og arbejdsopgaver, børnenes fritidsinteresser er igang. Legeaftaler. Møllen er godt igang. Jeg kan altså godt lide det, og heldigvis for det da. Og mit helbred er også bare lige en tand bedre her i dag end det var i går. Så det går fremad, og det er lige præcis det jeg har brug for at mærke, selvom jeg godt ved, at det jo ikke er for altid at jeg render rundt og fryser, er snottet og træt. Men der ligger åbenbart en lille frygt når min tilstand er sådan, at det skal være sådan for evigt, og sådanne bekymringer gavner ikke just mit humør. Men det er startet godt her mandag. Ingen konflikter med børnene til morgen, og dét i sig selv, er værd at kaste glimmer på og give lækkerhedsfølelse i kroppen.

Retur til weekenden, den første i 2019;

Fredag gik Alvins svømning atter igang, og han ELSKER det sådan. Og er også begyndt at smide sit svømmebælte sidst i “timen”. Så håbet om en 100% svømmende dreng til sommer, er vel realistisk nok? Han elsker jo at bade og frygter det på ingen måde, og hvis vi ved at han kan svømme, så er der altså bare mere ro på os.

Aya var til 3 x pigefødselsdag hvor temaet var wellness. Så hun havde været i boblebad og haft ansigtsmaske på og ellers nok været helt oppe at ringe, som havde hun lige vundet en fantatisk sejr. Hun var så stolt!

Derhjemme diskede jeg op med en gammeldags æblekage. Sådan en hvor det hele er købt. Æblemos, makroner, flødeskum (dog pisket af Alvin) og guldstøv i stedet for ribsgelé. Det var så meget godkendt, som erstatning for en skål fredagsslik, at min for tiden indre ‘slap-af-med-sukker-mor’ twerkede i sejrsglæde. Måske fordi Avvin fik lidt slikrester inden da, at det blev godkendt. Aya kom hjem da x-factor startede, men da havde Historien om Danmark allerede taget over efter Disneysjov, og det var der åbenbart meget mere stemning for end x-factor, til min store forbavselse. Men totalt okay, eftersom vi egentlig ikke er så glade for lige dét koncept med at skabe underholdning med udgangspunkt i at udstille dem, som måske ikke lige har et sangtalent. Men når liveprogrammet går igang, så er det ikke så tåkrummene, og så er vi helt med på x-faxtorhypen.

Lørdag sov vi længe. Den var i hvert fald over 9. Vi varmede brød og croissanter fra frost og indtog glutenmekkaet imens Mads & monopolet sørgede for underholdningen. Ægte lørdag. Helt rigtig! Derefter ind i Passaten og ned og besøge nogle venner i Faxe, hvor vi fik frokost og blev et par timer eller tre. Og vores børn legede i alle timerne imens de voksne kunne snakke uforstyrret det meste af tiden. Det var svært at forestille sig for blot nogle år tilbage. Børnene ordner det selv. Lege, toiletbesøg, at hente vand og alt det der. Vi husker at nyde og værdsætte det. For nej, jeg savner bestemt ikke udfordringer ved at bevare fokus i en mere eller mindre alvorlig voksensamtale pga. børnegråd, børnespørgsmål, børnekonflikter, børnefald og alt det der. Jeg savner på ingen måde heller at skifte ble, eller at tørre nogen efter et toiletbesøg, og jeg savner heller ikke at skulle hente en kop og fylde den med vand, imens jeg må drikke min kaffe kold. Det gør jeg ikke, og det tror jeg heller ikke, at jeg kommer til at savne.

Hjem og introducere børnene for de der rispapirruller, som Nicolai og jeg ikke helt forstår hypen omkring. Konsistensen på de der ruller….. åh den er altså svær! MEN det blev sgu godt. Tror min peanutbutterdresssing kan tage en del af æren for succesen! Det overmanede i hvert fald den der konsistens.

Da børnene sov, gik vi igang med at lægge planer for vores forhave, som virkelig skal have en makeover. Og forhåbentlig kan vi gå igang med noget af det til sommer/efteråret, for vi fik en fælles forståelse for, hvordan vi ønsker det skal se ud, og det gør det noget mere håndgribeligt. Tak til Pinterest for inspiration iøvrigt.

Søndag stod på biografklub efterfulgt af legeaftale for Ayas vedkommende. Vi andre tog op i Køgehallerne og heppede på min bror.

Jeg havde dog et break for hallen i nogle timer, idet min skønne sygeplejeveninde, som er pænt meget gravid med tvillinger i øjeblikket, inviterede til fødselsdagskage og kaffe. Vi fik lige sukket over minitøjet, og jeg glæder mig sådan til at være hende veninden der har overskud til lige at servere kaffen, måske endda også bage kagen, når de små skabninger er eksterne. Og okay lige deres bleer vil jeg meget gerne skifte, skulle der opstå en mulighed for det, og hvis mor eller far ikke lige føler for det ;-).

Slutteligt endte jeg med det her indlæg, og Bedrag og i seng før kl. 23. Gode vaner i 2019 so far…

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu [06.01.19]