Billige Batman wallstickers

Det kan vi lave i weekenden i Køge (uge 1)

Tre dages arbejde, og så er det allerede weekend. Det er helt fair synes jeg. Det tager lidt tid sådan at  komme sig efter en god nytårsfest 😉 Og så skranter jeg fandme stadigvæk, altså. To uger har det varet nu, og jeg håber sådan at en weekend kan rette lidt op på det.

Svømningen er allerede igang igen, så Alvin skal til svøm, og Aya skal til pigefødselsdag.  Nicolai vil se om han kan snige sig ind til en frisørtid hos én af lokale herrefrisør/barber. Vi snupper Disney blot med Alvin i dag. Tænker at bage en crumblepie eller lave en god gammeldaws æblekage. Jeg tror Alvin vil være godt tilfreds med det! Vi skruer lidt ned på fredagsslikket, ved i nok…

Lørdag vil jeg lægge ud med et dyp i Køge Marina. Man kan iøvrigt købe adgang for 500 kroner for resten af sæsonen.  Og så skal vi til Faxe og besøge gode venner. Måske vi snupper aftensmaden hos mormor og morfar 😉

I weekenden er der et stort skioutlet i teaterbygningen, og måske vi kan nå forbi om søndagen. Der er åbent begge dage fra 10-16, og er sikker på at der er penge at spare!

Ellers skal jeg ind og fejre en god veninde søndag eftermiddag, og hjem igen og heppe på min bror, som spiller stort indendørsstævne i Køgehallerne om søndagen.

Må i få en skøn weekend!

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billige Batman wallstickers