Ønsker til #denormaleshus

Det pissede mig af i denne uge (2)

 • sagen om det danske par, der blev snydt af en rugemor. Jeg har faktisk ikke set udsendelsen, da jeg har læst og hørt om sagen tidligere og kender til udfaldet, men journalisterne for programmet var i denne uge i Go’ Morgen DK, og jeg sad dér og blev pissed og ked af det. Det er simpelthen en forfærdelig sag, og jeg håber at sagen hermed kan være med til at få noget fokus, debat og ikke mindst regler for rugemoderskab i DK, så det kan ske under ordnede forhold.
 • noget andet var kommentarfeltet hos Mette Marie til dette indlæg. Endnu mere fordi hun har tydeliggjort sit valg, og så er der stadigvæk løftede pegefingre. STOP!
 • når min mand ikke renser håndvasken efter han ellers har ryddet op i køkkenet. Og jeg blev heldigvis pissed da han ikke var hjemme, for jeg ved godt, at det ikke ændrer sig, og han har så mange andre fantastiske kvaliteter. Det har altid været sådan, så jeg kan heller ikke kan forlange, at det er noget han skal gøre det nu. Han rydder jo mere op end mig. MEN det kunne jo godt være, at når jeg udstiller ham online, at han ændrer sine vaner!? For shit hvor jeg hader sådan en håndvask, og det tager jo fem sekunder at få det klamme snask i skraldespanden. Forstår. det. ikke. Det er da en del af oprydningsprocessen i køkkenet, ikke?
 • middelaldrende mænd som under en fantastisk håndboldkamp i Boxen, har det stramt med at glade tunesiske fans render rundt og synger sange og danser. Uden tøven kunne de mænd blive enige om, at de glade fans burde smides ud fra hallen, hvor 99% af tilskuere i forvejen var pyntet i rødt og hvidt. Ad for fremmedhad, og heldigvis var der så meget larm det meste af tiden, at jeg ikke kunne høre for meget af deres snak og nedladenheder lige bag min ryg.
 • mobilreparatør der først ødelægger noget i min telefon pga. skift af ny skærm, oplyser at denne reparation vil tage fem dage pga. reservedele und so weiter, og det så varer det dobbelte – uden at give mig besked om det. Og når jeg så henter min telefon, fordi den nu skulle være lavet, opdager at den ikke virker. Det dirrede i min krop, men jeg bevarede fatningen, fordi mit andet navn er frk. konfliksky. NU er min telefon fixet, og en anden gang, afleverer jeg den bare til min it-afdeling på arbejdet, som jeg bare skulle have gjort fra start, men ikke gjorde, idet jeg var lidt flov over allerede at have flækket skærmen efter et halvt års ansættelse. Så jeg har allermest bare været pissed over min beskedenhed, der spænder ben for mig af og til.
 • da Aya svarede; “Nå!?” da jeg forklarede hende noget på en meget ordentlig måde. Og i sådan en situation arbejder jeg vitterligt med mit temperament, og trækker vejret dybt ned og fokuserer på noget andet. Fokus på mindre skæld ud, synes jeg har hjulpet, men det betyder jo stadigvæk ikke, at jeg ikke bliver pissed over mine børn ;-), og lige dén situation fik det også til at dirre indvendigt.

Ahhhhh…. så kom jeg ud med det! 😉

-Sebrina

2 kommentarer

 • Hahaha, vask-med-madrester situationen har vi også konstant herhjemme – der er pinligt rent ellers – men håndvasken ligner den har brækket sig. HVORDAN KAN DE MÆND IKKE SE DET?
  😀 Man kan da undres.
  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De Normale.

   Ja jeg undrer mig virkelig også! Men er glad for det også sker hos andre 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønsker til #denormaleshus