Det pissede mig af i denne uge (2)

Weekenden med entreprenør, VM håndbold og hotelovernatning

Fredag aften havde vi vores entreprenør på besøg. For at få styr på det sidste. Planen er, at projektet går igang i april alt efter vejret. Så vores hus skulle gerne stå med nyt tag og udestue inden sommeren. Hvilke tagsten det bliver, afhænger af om ønsket om glaseret tegl, og så endda grønne glaserede tegl, er ok her hvor vi bor. Men vi får et nyt tag, ny udestue, nye vinduer i tag og kælder, og det kommer til at pynte uanset hvad. Og plus vi får bugt på de k3’er som er i tilstandsrapporten, og en bedre energimærkning. Det er bare betryggende, selvom vi ikke har planer om at sælge huset.

Da min bror og hans makker var gået, kastede vi os i sofaen og gik igang med Lykke-Per, og måtte se et par episoder og komme for sent i seng. Men hey, weekend!

Jeg måtte dog sætte vækkeuret til 7.30, og få liv i Alvin, som skulle til fodboldstævne. Lidt efter fulgte Nicolai og Aya trop, da de skulle i svømmehallen med Ayas klasse. Da alle mand var retur igen efter middagstid, gik turen ned til mine forældre for at læsse børnene af, og så gik de næste timer på den fynske og jyske motorvej i Passaten med “her går det godt” og “millionærklubben” indtil vi nåede Boxen i Herning.

Og med ét var vi med i en kæmpe fest. Det var SÅ fedt at være en del af. Da målfesten var slut og de skarpe (både på den ene og den anden måde, da i hvert fald nogen af dem) håndboldmænd takkede af, kørte vi til Comwell Kongebrogaarden i Middelfart og sov i dejlige dyner og helt til kl. 9. Det er længe siden, at jeg har følt mig sådan ægte udhvilet når jeg vågnede, som jeg gjorde søndag morgen. Og så ned og spise lækker morgenmad, og tage det stille og roligt hjem igen for at hente børnene. Det blev til knap og nap et døgn for os sammen uden børn. Men vi havde begge sådan en tam følelse resten af søndagen, sådan ærgerlige over, at det ikke blev til mere!? Stadigvæk glade over oplevelsen sammen, men det var ligesom en ferie som slet ikke var lang nok. Heldigvis kan vi da begynde nedtællingen til vinterferien, og det er jo nok bare ferie vi trænger til. Og fokus på dét lige at lave noget sammen alene uden børnene. Det kan jo ikke altid være 24 timer uden børn, men bare et par timer engang imellem, hvor vi kigger hinanden i øjnene og oplever noget sammen. En film, en koncert, god mad, museum – et eller andet! Det har vi været meget bedre til førhen, så det vil vi gerne igen, og vi er starter godt her i januar med turen til Boxen. Hvad skal det så mon være i februar? Any ideas?

Vi fik spillet spil søndag, og var ret meget sammen. Og det er jo lige præcis sådan noget en tur kan gøre. At vi kommer hjem med lidt ekstra energi til børnene. En enkelt tøjvask nåede vi også, og vi havde rester af lasagne fra om fredagen! Slutteligt blev det til Bedrag og Lykke-Per, som da er en god serie!?

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det pissede mig af i denne uge (2)