What to do i Køge i weekenden (uge 6)

Det pissede mig af i sidste uge (6)

Jeg vil godt lige slå én ting fast inden jeg lister mine punkter op; når jeg skriver at noget pisser mig af, så har det pisset mig af. Om det er fair og alt det der, er ikke meningen, for det er det faktisk sjældent 😉 Men i får da et lille indblik i hvor menneskelig jeg er, og det tænker jeg nu er meget sundt for os alle. Men hvis du sidder og bliver pissed over de her indlæg, så er der naturligvis ikke en grund til at læse dem, for det er ikke optimalt for dig. Og det er heller ikke min hensigt sådan at pisse mine læsere af. Ikke sådan rigtigt i hvert fald 😉

 • men det første der fik det til at syde lidt indvendigt, var da jeg i mandags skulle finde en parkeringsplads i indre by. Og det blev jeg nødt til, fordi det var i arbejdsøjemed. Jeg kunne ellers ikke drømme om at tage bilen ind til indre by, for det kan næsten kun få mig i dårligt humør, for det er nærmest umuligt at finde en p-plads. Og det koster også et par hundrede kroner. Så er det federe med S-toget fra Køge!
 • klonklydene fra håndvaksen, som er et tegn på at afløbene ikke fungerer optimalt – det er jeg pænt træt af faktisk
 • hvilket vi fik at lugte og se i går aftes, da der kom kloakvand op fra ét af afløbene i kælderen. Kloakmesteren kommer og fikser det i morgen, og så kaster vi lidt tusinder efter ham også. Vi har ikke andet at bruge vores penge på… Det er jeg også sådan liiiidt pissed over lige nu. But that’s how it is at være husejer, ik?. Og jeg vil lige påpege, at vi også have en tilstoppet kloak i Solrød. I vores nybyggede lejlighed. Så. Det hører sig ikke kun til ved ældre huse….
 • og så kommer det nok ikke som en overraskelse, at mine børn har fået pisset i kog i løbet af ugen hos undertegnede. I lørdags var det Alvin der simpelthen ikke gad at lave træningsøvelserne til fodbold. Han ville gerne til fodbold, men da han så skal igang, gider han ikke. Og det er ikke et enestående tilfælde, men nu er han den eneste dreng der ikke gider, og jeg har det meget stramt med det. Jeg er ikke stolt af, at jeg har det stramt med det, men vi endte med at tage hjem, og for nu er fodbolden droppet. Som jeg forklarede ham, så kan han ikke kun nøjes med at spille kampe, og så slippe for træningen. Og det forstod han, og har det helt fint med det. Så en fodbolddreng bliver han (til min ærgelse) nok ikke. Han har god energi til gymnastik og svømning, så jeg er ikke bekymret for, at få en dreng der ikke kan se fidusen i at dyrke sport. Men en del af mig, har svært ved at forstå, at ingen af mine børn gider fodbold, når nu det har været så stor del i mit liv. Måske det kommer, måske gør det ikke, men for nu er det i hvert fald lagt på hylden. Det kan være det bliver håndbolden, der fanger interesseren? eller karate? ridning? volley? Det vigtigste er jo netop, at de synes det er sjovt.
 • og søndag var det så Aya. Her var det outfittet til spejder, der var et meget stort problem. Og både Nicolai og jeg var så forstående og rummelige, lige indtil at det havde taget hende 10 minuter og klokken begyndte at nærme sig de 10, hvor hun skulle være til spejder, og hun stadigvæk ikke kunne beslutte sig for, hvordan hun skulle kringle det at kunne holde varmen, men under ingen omstændigheder ville have spejderskjorten udenpå vinterjakken, og at det iøvrigt var vores skyld. Så blev stemmen (desværre) hævet. Men hun kom afsted og havde nogle gode timer med spejderne. Ved sådanne situationer tænker jeg over, hvordan vi kunne have undgået den situation, og det havde vi nok, hvis vi bare havde bedt hende om at gøre sig klar til spejder, i stedet for at Nicolai havde hentet hendes spejdertøj og gejl og bedt hende tage tøjet på. Det finder vi ud af næste gang.

-Sebrina

2 kommentarer

 • Annette

  Åh det med Alvin kan jeg SÅ meget relatere til…. vi prøvede jo med fodbold 2 gange før Matthias bed på….okay han var 4 og 5 første gang men glemmer aldrig da jeg forlod hallen og kunsten med en skrigende dreng fordi JEG ikke ville lave øvelserne med ham (som den eneste mor)🙈 Man må dog sige han er kommet efter det siden – fodbold er meningen med livet nu😂 så hvem ved måske kommer det😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De Normale.

   Haha 😀 Ja det kan jeg se at det er! Jeg var 6 år første gang jeg begyndte til fodbold, og det så jeg heller ikke fidusen i. Så begyndte jeg som 10årig, og så tog det fart. Så du har så ret 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What to do i Køge i weekenden (uge 6)