Det pissede mig af i sidste uge (6)

En weekend med frustrationer, dovenhed, babysitting og kloakvand

og det rammer egentlig weekenden ret godt ind, altså overskriften.

Fredag var Alvin inviteret til drengehygge hjemme hos sin gode ven, som bor 50 meter +/- herfra. Så vi havde Aya for os selv. Det er altid hyggeligt at have børnene enektlvis. Vi nyder det, og det gør de også selv. Og det blev til 2 x danmarkshistorie nu hvor lillebror ikke var hjemme til at gå amok over, hvis Disneysjov ikke var på agendaen. Historien om Danmark er vitterligt et hit hos Aya. Altså det slår Disneysjov og X-factor!? Alvin blev hentet kl. 20, og det var en meget glad og stolt dreng der kom hjem. Han hygger sig sådan sammen med de drenge der. Så dejligt at han har fået så mange gode venner her.

Lørdag sov vi til vi vågnede, og tog det langsomt. Jeg tog med Alvin til fodbold, som ikke gik skide godt. Og det hjalp ikke syndelrigt på humøret, at Aya var en dovenfis og ikke gad noget som helst, da vi var hjemme igen. Så jeg gik meget hurtigt ud ad døren sammen med Nellie, og samlede lidt energi på en gåtur igennem Åsen. Mit helle. Imens var der højt humør derhjemme, da Alvin havde fået besøg af en gammel ven fra børnehaven i Solrød. Et glædeligt gensyn, og der blev leget igennem i flere timer lige indtil vi skulle ind mod Hvidovre for at passe vores lille kusine.

Åh sikke et selskab! Hun er sgu bare dejlig. Punktum. Og ingen problemer. Dog droppede vi det med at putte, da hun begyndte at klynke lidt, og da vi vidste at hendes forældre var på vej hjem, skulle vi ikke nyde noget af en ked Nora. Selvom det er normalt at hun lige brokker sig lidt, når det er godnattid, og vi til enhver en tid havde gjort det med vores egne børn, haha. MEN nu var det jo første pasning og hendes tantes og onkels hjerte kunne ikke lige bære det og sådan…

Vi glæder os allerede til næste gang, når det engang bliver. Og hendes fætter og kusine synes altså også bare at hun er noget så nuttet. Alvin ønsker sig, og har gjort det længe, at blive storebror, så han kunne få udlevet den drøm lidt ud dér i lørdags. Så sød og kærlig han er over for hende. Og Aya gav hende skemad. Hendes interesse for babyer har aldrig været stor, men Nora er altså noget særligt  <3 Det er så fedt, at vi nu er dem der kan passe, og får mange stunder med Nora og sikkert med tiden også hendes søskende. For niks, der er ikke stemning for en baby herhjemme 😉

Søndag var Aya til spejder. Faktisk for første gang her i år, da der har været andet i kalenderen de søndage, der har været spejder i januar. Men hun kom glad hjem og lugtede af røg, som hun plejer. Elsker at hun slet ikke er som jeg var, da jeg var på hendes alder. Hun åbner vores verden, og jeg er også lidt stolt af, at hun kan og vil folde sig ud, som lige netop den hun er. Det har ikke været i vores interesse at hun skulle gå til spejder eller passe på insekter for den sags skyld. Men vi ser hende, og jeg tænker ofte på, om hendes interesse for naturen, historie, dyr, insekter, universet vil fylde i hendes liv, eller om der pludseligt dukker andre interesser op, som skal have mere plads. Det gør der jo sikkert nok. Okay, påklædning fylder også, og det har det gjort i flere år nu. Og så er hun blevet nysgerrig på håndbold, og var til en prøvetræning i mandags på et hold her i Køge, hvor det er blandet piger og drenge. Og der var 90% drenge, så til en start fortrød hun. Og så kom hendes helt, hendes far, som i nogle situationer bare er bedre til hende end jeg er, og jeg tog så hjem til Alvin, og de kom hjem efter en time, og Aya var SÅ stolt, fordi hun havde været med lige efter jeg var smuttet, og Nicolai med et lige så stort smil, fordi hans datter havde smilet og grinet igennem træningen.

Tilbage til resten af søndagen… Jeg fik strukket kroppen ud til yoga, og både Nicolai og jeg måtte bruge en time på arbejde, og jeg havde fået lokket Nicolai med på en dukkert til “tag-en-ven-med-dag” i #dengrønnelagune. Men ak, pludseligt var der en stank nede fra kælderen, fordi et afløb var løbet over, så det blev droppet. Panik i første omgang, men der kom styr på det, og et besøg af kloakmanden kunne godt vente her til i dag tirsdag. Så søndagen gik med at få luftet ud, lavet mad og se Bedrag. Jeg tror det var det!

Og i næste weekend er vi i Sverige! Yes manner!

-Sebrina

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det pissede mig af i sidste uge (6)