Det pissede mig af i sidste uge (5)

en weekend med influenza, maling af tvillingeværelse, besøg og andet

Fredag blev til en halv hjemmearbejdsdag på sofaen, den anden halvdel var bare en hjemmedag, idet jeg havde arbejdet rigeligt timer i den forgangne uge. Fordi Alvin var ramt. Af den der influenza som har lagt halvdelen (!) af børnene og personalet i børnehaven ned. Og hvor føler jeg mig altså heldig, at det er en mulighed for mig nu. For Alvin lå bare på sofaen hele dagen og så lige det han ville på Netflix. Og således kunne jeg fikse mailindboksen, og ellers bare nusse om ham. Altså det er ikke fordi, jeg ikke har kunnet holde barns sygedag førhen, men oftest var det Nicolai der fik den tjans, idet det bare har nogle andre konsekvenser at melde barn syg, når man arbejder som sygeplejerske. Andre skal løbe hurtigere. Nu er det bare mig selv, der må sørge for at få lavet mine arbejdsopgaver, og indtil videre, er det noget jeg har mere ro i maven over, end at kolleger skal løbe hurtigere og patienter der skal vente und so weiter. Retur til fredag. Jeg fik klemt en smuttur til en af de lokale genbrugsbikse ind efter Nicolai var kommet hjem, og Aya var afleveret til gymnastik. Det var rart lige at få lidt frisk luft efter en hel dag med opkast og en masse kropskontakt. Og sørme så om jeg ikke fandt en væglampe, lidt i samme stil som denne vi har sukket efter. Blot til 125 kroner og en historie bag sig. I ved jeg elsker det!

Fredag blev naturligvis også med Disneysjov og hertil fastelavnsboller til de voksne, fordi børnene endnu ikke værdsætter sådan en sag nok endnu. De fik en cookie og lidt slik. Alt var tilladt så længe Alvin kunne holde noget i sig og havde lyst til noget. Efter Disney var det Historien om Danmark, som mine, eller nej, Nicolais børn elsker. Altså de er jo mine, men det er ikke fra mig de har den historieinteresse. Altså jeg har den da nu, men det er så meget Nicolai det dér, og det elsker jeg. Vi sluttede af med Need for Speed fordi den var i fjernsynet, og fordi jeg elsker Aaron Pauls stemme, og vi derfor så den film. Eller vi faldt i søvn og fik ikke slutningen med.

Og nu praler jeg altså lige; vi sov til kl 9.45 i lørdags! Ikke børnene. De stod op en time før det, og gik ind og tændte fjernsynet og spiste morgenmad, og så sov vi videre, Nicolai og jeg. Og til dig der slet ikke kan forestille dig dette scenarie, kan jeg fortælle; det kommer! Jeg troede heller ikke på det. Og nu, nu er det nu for os, og det er lige så dejligt som du forestiller dig det. At stå op og føle dig veludhvilet, det kommer til at ske igen, det lover jeg.

Lørdag brugte jeg nogle timer på at male på et kommende tvillingeværelse, og det blev så fint. Og jeg fik ikke taget et billede af det. Tilgengæld fik jeg to halve lagkageboller fra lagkagehuse, og jeg er helt med på hypen omkring fastelavnsboller. Det spiller altså, og jeg glæder mig til at min mand bager disse, som han gjorde sidste år.

Processed with VSCO with av4 preset

Da jeg var hjemme igen, var huset fyldt med flere Elken’er, og der blev serveret boller i karry, is samt chips & dip. Og så var der ro allerede kl. 20.30, og vi havde lige et par timer med Oliver, som nu er en stor dreng på 11 år. Han tævede mig i backgammon….!?

Søndag blev vækkeuret stillet til kl. 7, da vi skulle forbi Gadstrup inden fodboldstævne i Fløng. Og jeg nåede også lige forbi Netto, fordi, glemt pung ik!? Fire kampe til en frisk Alvin og et stop på Mc Donalds i Køge, hvor der var en medarbejder der lavede kreating med børnene. Har i oplevet det før? Et hit var det altså. Også de sprøde sweet potato fritter med trøffelmayo. Bare alene for dem kommer jeg nok til at køre forbi mc drive lidt oftere end normalt. Nicolai spillede kamp og vandt. Så vi sluttede søndag af glade og et dyreprogram + Bedrag for de voksnes vedkommende. Den er altså god den serie!

Så alt i alt en skøøøøøn weekend!

-Sebrina

 

3 kommentarer

 • Rita

  Hej Sebrina
  Det kan godt være jeg er sådan lidt tung i det når jeg ikke ved hvad et tvillingeværelse er, men hvad er et tvillingeværelse? 🤔😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De Normale.

   Hej Rita
   Nej du er ikke dumt. Det er bare et værelse til tvillinger 🙂 Min veninde har lige født tvillinger, så jeg nåede lige at hjælpe lidt til med at få værelset klart til dem.
   Venligst Sebrina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rita

  Årh sådan 😃 Havde lige læst om hvem I er her på bloggen, så kunne ikke lige få tvillinger til at passe med at I er 4 – og 6 med de firbenede 😉 Tak for svar 🙏🏼 Det er hyggeligt at følge med 🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det pissede mig af i sidste uge (5)