Lige nu [31.01.2019]

kulturnat i Køge i dag og andet godt i weekeden (uge 5)

Altså der skal ske et mirakel, hvis vi skal opleve kulturnatten i Køge her til aften. For Alvin kører fuld plade med feber, snot og opkast. Nu på 2. dagen, og i dag er det mig der arbejder hjemmefra, eller tager mig den frihed, at arbejde sparsomt i dag, fordi jeg kan. Jeg havde også kun én fridag i sidste uge, og i alle mine andre jobs, har sådan noget weekendarbejde medført en hverdagsfri, og nu skal jeg jo selv ligesom styre det, og har ingen hængepartier, så jeg har bedt mig selv om en tidlig weekend, og det er blevet godkendt af mig selv 😉

Men tilbage til kulturnatten. Der kommer til at være et stort lysshow, teater, workshops for hele familien, streetfood, dans i teaterbygningen, fællessang med Peter Aalbæk og meget mere! Tjek selv programmet ud her. Børn under 4 år er gratis, og ellers koster en børnebillet 30 kroner. En voksenbillet koster 50 kroner, men der er familiebilletter (to voksne og to børn) for kun 90 kroner. Så vi køber nok en familiebillet alligevel, også bare for at støtte kulturlivet her i Køge. Den bedste by Aya har boet i, fortalte hun mig i går <3

Lørdag skal jeg hjem og male hos min meget tvillingehøjgravide veninde, som oven i hatten også har brækket foden. Det er mere forbudt end at lægge med influenza imens man er mor til et spædbarn. Altså, hvem skal man skælde ud!?

Herhjemme kommer Nicolais småsøskende, som ikke er så små mere, på besøg og bliver og overnatter. Alt efter hvad klokken bliver før de er her, så kunne en tur i skatehallen være en genial idé, synes jeg. Men det kommer naturligvis an på Alvins helbred.

Søndag er vi tidligt igang, da nogen skal til gymnastik og andre til fodbold. Der er søndagsåbent her i Køge, og jeg gad godt at prøve vaflerne af hos Cups n Cones og købe nogle tulipaner med hjem fra den nye blomsterbiks der er åbenet i byen. Gik forbi i onsdags efter jeg havde været til frisøren, og så at jeg kunne købe hele tre smukke bundter tulipaner for 50 kroner.

og så håber jeg at vi andre på magisk vis ikke er blevet smittet af Alvin….

God weekend allesammen!

-Sebrina

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu [31.01.2019]