Selvros for januar

What to do i Køge i weekenden (uge 6)

Nå, er det ved at være vinterferietid for jer? Her i Køge ligger ferien i uge 8, så vi venter lige en uge mere, og glæder os til at glide igennem trafikken den kommende uge 😉

Hvad skal der ske i weekenden? Børnene har hver deres med svømning og gymnastik i dag. Alvin skal til Disneyhygge sammen med gutterne fra børnehaven i aften. ØJ hvor han glæder sig og er stolt. Og det er kun lige 50 meter nede ad vejen, yes! Så har vi Aya for os selv. Måske vi skulle gå en lille aftentur og snuppe noget lækkert på vejen 😉

FYI gæster Sanne Salomon  Bygningen i aften. En akustisk koncert skulle det være. Jeg er ret overrasket over, hvor mange kunstnere der gæster Køge i løbet af året. Katinka, Christoffer, Annika Aakjær mm. Og planen er da helt 100 at vi skal med til nogle af de koncerter.

Pga vinterferie både i uge 7 og 8 er der mulighed for ar købe en vinterferiebillet til børnene, som giver adgang til gaver, mad, oplevelser (feks svømmehallen) osv. Jeg tror nu bare at vi nøjes med at tage til markedsdag lørdag, da vi jo skal afsted i ferien, og så skal vi bruge noget af lørdagen med det her vidunder imens hendes forældre skal ud for første gang. Vi har glædet os til denne dag længe!

Søndag skal der gå praktik i den herhjemme. En grundig rengøring, så vi kan efterlade vores hus til kaninpasserne, når vi drager afsted på skiferie. En tur i Åsen og en omgang yoga er i hvert fald planer i mit hoved. Og så skal jeg også en tur ud i firmaet, så jeg kan drage direkte til Odense på mandag. Så jeg vil holde weekend nu!

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvros for januar