Weekenden inkl. forældrefest, årsopgørelse, gymnastikopvisning, håndbold og håb

Det kunne bringe pisset i kog i sidste uge (10)

Altså om det skyldes mit fokus på dét ligesom at bide mærke i de situationer jeg bliver lidt pissed, eller fordi jeg er et bestemt sted i min cyklus og måske bare mere casual, eller om det er tilfædigt, er jeg egentlig ikke klar over, men der har på det seneste altså været færre situationer med de frustationer, som får det hele til at koge indvendigt.  Bevares, de er der jo stadig, men jeg værdsætter vitterligt, at der er færre situationer, hvor børnene er en del af det. Det er jeg faktisk stolt af.

Nå, men der har jo naturligvis været et par episoder som

feks. når der er godt fyldt på p-pladserne i Ølbycentret. Ja det er der noget der hedder her i Køge. Eller det kalder jeg det i hvert fald. Det er dér Føtex, Rema1000, Aldi, Røde Kors, grønthandleren, Netto, Aldi og Lidl hører til. Altså et opturssted rent indkøbsmæssigt. Ikke sådan æstetisk og stemningsmæssigt i mine øjne, men det er også ligegyldigt! Nå, men det er ikke dét at der er fyldt op på p-pladserne. For der er altid ledige p-pladser, hvis man lige kan gå 50 meter ekstra. Og det er der jo bare nogen mennesker der ikke orker. De efterlader den ene part i bilen, som parkerer (ulovligt) uden for p-båsene, men foran den store “indgang” til centret, og venter på deres bedre halvdel skal komme ud. Og her er ikke tale om en gangbesværet. Bare ganske almindelig dovenhed. Ligesom jeg sommetider oplevede det i Alvins børnehave. Folk der parkerede deres store øse lige foran indgangen, fordi der ikke liiiige var en ledig plads tættest på. Orv, jeg synes det er træls! Tril bilen hen på en ledig p-plads, og hvis din bedre halvdel ikke selv kan gå derhen, så kan du køre derhen, når du ser din bedre halvdel komme gående med hænderne fulde af indkøbsposer. Så holder du da i hvert fald ikke ulovligt i 15 minutter, og du generer heller ikke de mennesker der skal forbi med indkøbsvogne og poser. Og hvordan kan jeg vide at det hænger sådan sammen? Jo, fordi personen holdt der, da jeg gik forbi og tog en tur i Røde Kors, og det besøg varede i15 minutter, og da jeg kommer retur, kommer den pårørende (vel)gående med én, én indkøbspose og sætter sig i bilen, som triller væk. Det gjorde mig lidt pissed…

En anden ting var, at jeg var SÅ glad over at der var kommet ny sæson af Homeland. Som så var en sæson jeg havde set på DR.tv for længst…. SNYYYYDT! Jeg blev jo ikke sur, bare mega ærgerlig! Netflix, kom nu ind i kampen, mand!

Og kedeligt men sandt, så er der ikke mere dårlig karma herfra.

Måske denne uge byder på lidt flere frustationer. I dag er der da kommet noget på listen. Jeg er alene hjemme med børnene 😉

-Sebrina

 

1 kommentar

  • Line

    Jeg synes det er lidt rodet og kedelige den nye sæson af Homeland. Bliver den bedre mon? ☺️🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden inkl. forældrefest, årsopgørelse, gymnastikopvisning, håndbold og håb