Det sker i Køge i weekenden (uge 10)

Weekenden inkl. forældrefest, årsopgørelse, gymnastikopvisning, håndbold og håb

Fredagen startede lidt travl. Eller det passer ikke helt, for jeg arbejdede hjemmefra, og havde rigeligt at lave, men bare dét at jeg ikke behøvede at sætte mig ud i bilen fra morgenstunden, er en rolig start. Men da jeg kunne lukke computeren ned om eftermiddagen var der lige knald på, da jeg skulle hente en madbestilling i Føtex , og gøre klar til et forældrearrangment for forældrene i Ayas klasse. Det endte med at blive en rigtig god aften, og vi var hjemme i hytten igen kl. 1. Og som nævnt, endte vi med at være vågne et par timer frem for liiige at tjekke årsopgørelsen, og blive glade over at få en del skattekroner retur. Og så kunne vi sove til vækkeuret vækkede os kl. 9.30, og Nicolai kørte ind og hentede børnene hos farmor. Jeg vågnede stille op i sofaen, og samlede kræfter til en løbetur for at hente bilen. Var glad for at jeg ventede, for jeg fik solen lige i fjæset under hele turen, frem for den regn der havde pisket ned om formiddagen. Jeg fik møghamrende ondt i knæet af den løbetur, og har været plaget af det resten af weekenden, men det er bedre i dag. Tænker det bare er aldersbetinget. Tilgengæld var det godt at jeg ventede med at tage til lægen med min smerter i forfoden, for de har været væk i to dage nu! Så der er balance i sagerne ;-).

Tilbage til lørdagen hvor Nicolai fik revet gulvet op i udestuen, så den er klar til nedrivning inden længe. Én af Ayas veninder fra klassen kom forbi, da de skulle have flettet håret til en gymnastikopvisning, og hendes far var lidt på bar bund dér, hehe. Så kunne pigerne hygge sig i et par timer, inden vi kørte til Roskilde, hvor mange gymnaster og deres familier/venner også var.

De klarede det så flot, og vi var retur igen til aftensmad efterfulgt af Versus og et par flødeboller. Nicolai og jeg tog lige en maratonaften med Sex Education (rolig, en serie på Netflix) og kom igen sent i seng.

Søndag var spejderdag for Ayas vedkommende og håndbold for Nicolais vedkommende. Efter spejder ville Aya over og lege hos en veninde, så Alvin og jeg tog i Dansborghallen for at se Nicolai spille håndbold. Eller nej, for at sludre med de her, som også kom forbi. Vi håber at deres drøm om et helt nyt rækkehus her i Køge kan blive til virkelighed, så det snakkede vi om under hele håndboldkampen, så den fik jeg ikke set meget af! Men Hvidovre de vandt stort, så den var alligevel ikke så spændende 😉 Men vi krydser alt hvad vi kan. Det kunne være så godt at få dem tættere på.

Hvad blev søndagen ellers brugt til? Alvin fik plantet nogle blomster på det stykke ude ved fortorvet, som alligevel trænger til en kærlig hånd. Så var han beskæftiget og meget stolt. Imens blev husarbejdet med støvsugning, vasketøj og gulvvask klaret indenfor. En hurtig aftensmad og tidligt i seng med børnene. Hurtigt arbejde på computeren og så sidste afsnit af Bedrag, og almindeligt sofasteneri.

Tja, det var vel det.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det sker i Køge i weekenden (uge 10)