Selvros for februar

Weekenden (uge 12)

Når nu der bliver hapset lidt af min kommende weekend, er det skønt at se tilbage til den weekend som lige er passeret.

Fredag arbejdede jeg hjemme fra sofaen, da helbredet skulle ind på rette kurs igen. Det betød at Aya kom hjem direkte efter skole, og så hentede vi Alvin og gik til det store vandtårn, som ligger her i Køge, fordi der var åbent hus. Vi stod i kø i riiiimelig lang tid, for at kunne gå op ad de 201 trin (42 meters højde), og kigge ud over Køge by. En rigtig fin oplevelse for os alle, selvom min indre bangebuks gjorde sit for at titte frem dér på vindeltrappen. Men der kan moderskabet altså noget. Der var altså ikke lige plads til at jeg skulle være bange dér, når jeg havde børnene + Ayas veninde med. Belønningen var gratis termovandflasker, juice og slikkepinde. KÆMPE hit kan i nok gætte jer til. Jeg havde ikke lige forudset at der ville være en længere kø, så vi nåede altså ikke Alvins svømning i fredags. Men i stedet kørte vi ned til min mor i Dalby, som var alene hjemme, og blev forkælet lidt dér. Nicolai var ude at spise med arbejdet, og han endte med at samle min far op som også var ude, så vi mødtes alle i Dalby kl. 22. Så det var trætte børn der naturligvis faldt i søvn i bilen. Og de sov videre da de 20 minutter efter lå i deres senge.

Lørdag morgen og formiddag tog vi i roligt tempo, og omkring middagstid daffede Nicolai afsted til en vigtig håndboldkamp (som desværre blev tabt) og jeg og børnene tog til Gadstrup og klappede af Nicolais mindste søskende, hvis tur det nu var at optræde med deres gymnastik. En masse timer i en hal blev afløst af afslappende godt selskab hjemme hos svigerfar og min bonussvigermor. Pludseligt var det tid til at komme hjem og få børnene i seng. Da de var faldet hen, gik Nicolai og jeg i kælderen, og samlede ind til søndagens loppemarked.

Så søndag blev brugt på nabovejen, hvor vi og børnene fik solgt ud og lidt ekstra at gøre godt med resten af måneden. Perfekt! Der var mange der kom forbi, og det var nu ret så hyggeligt at sludre med naboer, familien der kom forbi, tidligere kolleger mm. Og solen skinnede endda også!

De voksne var godt trætte da vi var hjemme igen, så lunten var lidt kort hos Nicolai, og det blev jeg irriteret over, nu hvor søndagen ellers havde været så hyggelig og bringende. Alt blev godt igen, som det altid gør, og vi sluttede i sofaen som vanligt, og fik ryddet op og støvsuget, så vi var klar til en ny travl uge, som vi er godt igang med.

That’s it!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvros for februar