Lige nu [11.04.19]

Det kunne du lave i Køge i weekenden (15)

Okay nu får jeg lige udgivet indlægget her flere timer efter jeg skrev det!

Klokken er 8.30, hvilket vækkeuret også var stillet til i dag. Men Nellie ville gerne have os op tidligere i dag. Alvin var også klar til tegnefilm ved en 8tiden, så vi var på forkant. Aya sover dog endnu (troede vi – det viste sig at hun lå og kiggede på sin telefon, som derfor ikke længere får lov til at ligge oppe på hendes værelse, hvilket den heller aldrig ellers gør). Vi så x-factorfinalen i går, så jeg tror vi bliver nødt til at vække hende her kl. 9 (nope, hun var åbenbart vågen samtidig med Alvin). Vi skal nemlig i Leos Legeland og fejre min niece i dag.  I går fik vi styr på hendes gave(r) i Legekæden, som vist ikke hedder legekæden mere, men coolkids (måske!?), som hænger sammen med Ønskebørn. Jeg vil gerne tippe om “Den hvide By”, som ligger i det nordlige Køge. Her har vi ovenstående butikker, men også et særdeles godt sportsoutlet, Superloppen, diverse bolig- indretningsbutikker, dyrehandel og en god stor Sudan Genbrug. Blot et par hundrede meter derfra har Kirkens Korshær også to store genbrugsbutikker – så ja, en “runde” i “Den Hvide By” er obligatorisk for mig, gerne et par gange i måneden.

Når vi har fejret Marie, kommer Nicolais yngre søskende på besøg, og bliver til overnatning. (Det er dog blevet aflyst nu, så vores børn er derhjemme i stedet, så vi kan give den gas i haven). Måske gå en tur op til torvet og smutte forbi Flying Tiger og Søskende Grene, og købe lidt påskelir eller noget til at lave eget påskelir. Emilie, Nicolais lillesøster, er ret så krea, så det ville nok falde i god jord, hvis vi kunne lave lidt påskestads, og så har vi også noget at pynte op med her til påske, hvor vi jo også skal holde påskefrokost herhjemme. (Nå, det blev det jo så ikke til, men kan nå det i løbet af den kommende uge alligevel…)

I morgen skulle jeg gerne få dyppet mig i havet. Men vi skal også til Hvidovre og hjælpe med at flytte for Oldefar Skjold, som skal flytte permanent på plejehjem. Hvis ikke vi skulle det, kunne et besøg på Traktormuseet være en mulighed. Og det kan egentlig godt være at det bliver Nicolai alene der tager ud og flytter – og så kunne en tur på traktormuseet godt blive aktuelt alligevel. Eller i skate hallen... Vi får se!

Jeg er begyndt at få henvendelser omkring det at bo i Køge, og jeg har allerede et stort Køgehjerte, selvom vi ikke engang har haft adresse her i et år endnu. Det er bare en dejlig by, som har alt, og når min ægte Amagerkanerveninde oplyser, at skulle hun ikke bo på Amager (hvilket hun skal), så var det altså i Køge hun skulle bo. Det er altså et godt kvalitetsstempel tør jeg godt garantere. Så fordi jeg åbenbart har en indre ejendomsmægler gemt i mig, kan jeg tippe om denne store ejerlejlighed som ligger centralt i Køge, og hvor der er en hyggelig have til også. Behøver adressen ikke nødvendigvis at være centralt i Køge, men måske nærmere endnu mere natur og strand, så er Strøby Egede jo en meget dejlig by, hvor vi way back faktisk også kiggede på boliger. Der ligger denne skønne funkisvilla tæt på stranden. Vi er jo selv ret vilde med de ældre lidt mere “herskabelige” villaer, og lige nu er denne til salg, som ligger godt, og også har pool! Og er man bare til helt nyt og moderne, og ingen have, så er det nye område ved Sønder Strand helt vildt. Kæmpe stort og meget urban ish. Priserne er også i den højere ende, men i denne lejlighed er der også udsigt over havet, og så er huspriserne også ved at komme godt derop ad her i Køge, så det er nok bare sådan det er. Og køber man også helt nyt, sidder man jo også noget billigere rent forbrugsmæssigt og heller ingen udgifter ifht. vedligeholdelse. Vores eget hus er allerede steget i værdi, og nu hvor vi kaster en stor sum penge i det, er det skønt at vi kan få det under realkreditten.

Men en idé kunne også være at købe det her tofamiliershus som ligger sådan helt centralt i Køge, og flytte sammen med en anden familie. Det gad vi jo rigtig gerne på et tidspunkt, og det vil vi egentlig stadigvæk godt, men vi kan ikke helt have en ekstra familie boende her. Det vil kræve at kælderen bliver sat i stand, og det har vi ikke planer eller råd til foreløbigt.

Nå, nu vil jeg gå ud og hjælpe Nicolai med at få hevet nogle efeurødder op. Hav en dejlig weekend!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu [11.04.19]