Det sker i skønne Køge i weekenden (14)

En weekend hvor vi fik taget hul på havearbejdet

Jeg kan forstå, at det ikke var alle steder i landet at solen skinnede hele weekenden. Men det gjorde den her i Køge. Hele weekenden! Og de stråler kan altså noget, for selvom vi ikke havde planlagt at gå igang med at hive efeu op (som fylder halvdelen af vores grund), så kunne vi ikke lade være med at komme ud og få hænderne i rødderne.

Fredag var vi så heldige at få fat i i papegøjetæppet fra den hypede Ikea art event 2019 kollektion. Det er så smukt som jeg forestillede mig, og materiel lykke er altså også en ting herhjemme. De havde kun to i Tåstrup, og det ene blev altså vores. Hell yeah! Det var vist mere “keep off” tæppet, som de unge simpelthen havde ligget i kø henover natten for at få fat på. Nå, men det passer altså lige ind i vores stue. Så højt humør fredag, og jeg var så heldig at kunne nå en omgang cross fit imens Nicolai tog Alvin til svømning. Aya tog med mig til træning, og vi sørgede for at købe snoller med hjem. Imens børnene så Disneysjov tog Nicolai og jeg Nellie med til Marinaen, hvor vi kunne nyde aftensolen og den gode udsigt og kontrasterne som er at opleve i den marina.

Industrihavnen vs. lystbådhavnen. ELSKER det, det giver mig sådan en ro, som jeg ikke kan forklare. Og så kunne gå der hånd i hånd imens vores børn bare er helt ok med at de er alene hjemme i en lille halv time. Det er gået så stærkt på det seneste, og vi kan næsten ikke følge med – men vi prøver og indtil videre ridder vi med uden at hive i tøjlerne. Så godnathistorien blev ekstra lang, og jeg kunne klemme mig ned imellem dem begge, og nyde at have dem begge helt tæt på mig, imens de lyttede på min oplæsen. For de har de sidste 14 dage også sovet igennem sammen på Ayas værelse og altså ikke kommet ned i soveværelset til os, så ja, igen det går så stærkt for tiden, men vi formår at glæde os ved det, nyde det og være stolte. Da børnene sov, fik vi genset et par afsnit af GOT sæson 7, så vi ligesom kan være klar til resten som snart kommer!

Lørdag morgen stod Nicolai op og tog til træning. Børnene og jeg tog den i et lidt langsommere tempo i sofaen med fjernsynet tændt. Jeg pakkede bikinien og hoppede på cyklen og fem minutter senere var jeg nede ved mit yndlingssted igen. Så dejligt at være i det kolde vand. Fik svømmet længere end jeg plejer, for skal jo udfordre mig selv, siger en sej dame, som svømmer i vandet i mange minutter! Men nu er det også omkring fem grader, så det er blevet varmere… Jeg bruger omkring tre kvarter dernede ialt (det meste i saunaen), og føler at det er den ultimative selvforkælelse at komme derned. Det kolde vand kombineret med sauna kan altså bare noget, og det troede jeg ikke for blot et år siden.

Hjem og lige få støvsuget og spise frokost, da vi fik gæster. En god ven fra min tid på efterskolen og hans kæreste kom forbi, og det var super hyggeligt, også selvom vi ikke har set hinanden i maaaaange år. Da de var taget afsted gik vi så i haven og var effektive helt til kl. 21 kun afbrudt af et aftensmåltid. Og vores børn hjalp til.

Søndag kl. 9 var vi i springhallen sammen med min bror, svigerinde, niece, nevø og mine forældre. Her var der gang i den i et par timer. Da børnene havde brændt krudtet af, tankede vi op med frokost hjemme hos os. Så blev der leget igen, og vi voksne fik os noget kaffe, og min bror og jeg sad og kiggede på muligheder for gulvet der skal ligges i udestuen, og formentligt også vores entré/hall. Min far foreslog en tur til paradis is, og det siger ingen nej til.

Og heller ikke en kage til eftermiddagskaffen. Godt pumpet på sukker, kaffe og gluten kunne vi fortsætte havearbejdet da familien var kørt hjem. Vi fortsatte dog ikke efter aftensmaden, men havde begge lidt arbejde, og så gik vi for en gangs skyld i seng før kl. 23! Glade og trætte på den helt rigtige måde. Havearbejde kan måske også noget med de der endorfiner? Eller også var det bare visheden om, at renoveringen blev skudt ægte igang idag. Fedt er det hele i øjeblikket! Selv at hive de meget seje efeurødder op.

-Sebrina 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det sker i skønne Køge i weekenden (14)