Ros for marts

og det var weekenden

Jeg måtte lige sidde et halv minut og tænke tilbage på fredag. Hvordan var det nu det var… Jo, jeg arbejdede hjemmefra fredag, og en lidt kort dag, da ugen havde været fyldt op med arbejde, og der lige skulle lidt balance i tingene igen. Så jeg sørgede for at diske op med frokost og hjemmebagte kanelsnegle til børn og håndværkere (min bror og hans makker), og sørge for at have børn hjemme så tidligt som muligt, så vi kunne komme op og få styr på nogle fødselsdagsgaver, og Levi’s til Aya, da det åbenbart er the shit i øjeblikket og at “ALLE har Levi’s mor”. Så, det har Aya også nu, og det er blevet brugt meget flittigt henover weekenden.

Imens Nicolai havde en længere fredag på jobbet, tog vi andre i svømmeren. Det var kun Alvin der var i vandet, da fredag jo er hans svømmedag. Så Aya og jeg sad og kogte i den høje luftfugtighed, og heppede på Alvin, som stolt tog et par spring fra én af skamlerne. Efter 45 minutter i svømmeren, skulle der handles ind til fredagssnoller, og nu hvor vi jo gik forbi Røde Kors i Ølby og havde 5 minutter inden de lukkede, skulle jeg naturligvis derind og lure. Og fandt mig en meget smækker leosag, som kan ses i slutningen af dette indlæg 😉 Børnene har den samme begejstring for genbrugsbutikker, og det elsker jeg. Ingen brokkeri fra deres side, og jeg kan altid gå rudt alene og lure, da de altid farer hen til børnetøjet og legetøjsafdelingen. Alvin kom med det samme med en t-shirt med en masse superhelte på, og spurgte om han ikke nok måtte få den, men den var altså til den mindre side, så det kunne det ikke blive til. Skuffelsen varede kort for vi tog direkte i Rema hvor han snoldede for 12 kroner, og så var lykken gjort.

Børnene blev plantet foran Disneysjov, og Nicolai og jeg hoppede i arbejdstøjet og fik læsset traileren med efeu, og kørte til genbrugsstationen som har døgnøbent. Genialt. To læs kom vi af med! Da mørket tog til, hoppede vi under dynerne i sofaen sammen med børnene, og så resten af X-factor. Så det blev sent for børnene, og vi ville se et par GOT afsnit. Jeg faldt dog i søvn, og blev vækket af Nicolai kl. 1, som mente at det var tid til at komme i seng.

Lørdag morgen var Nicolai tidligt oppe for at komme i LIFTRS gym, og jeg tog den hårde tjans i sofaen med børnene 😉 Pludseligt fik vi lidt travlt, da vi skulle være til min nieces fødseldag i Leos Legeland kl. 10. Dér var vi jo så de næste mange timer, indtil Nicolai kørte børnene hjem til Farfar og co. Det var meningen at Nicolais småsøskende skulle være hjemme ved os og overnatte, men den påskefrokost som Farfar og Trine skulle til, blev aflyst, og de tilbød i stedet, at børnene kunne komme derhjem i stedet. Helt i orden, så vi kunne bruge flere timer udendørs. Det er vi for tiden åbenbart blevet bidt af…!? Tror det hænger sammen med at renoveringen er sat igang, og for hver dag der går, er der hele tiden sket noget, og så skubber det til trangen til at der også sker noget med haven.

Må nok erkende, at jeg nok alligevel godt kan blive typen, som går og hygger mig i haven. Dét havde jeg seriøst aldrig troet skulle ske for mig. Men både Nicolai og jeg er et stort smil, når vi har brugt noget tid derude. Så vi nyder det så længe det varer. Mon ikke luften ryger lidt af ballonen på et tidspunkt?

Vi baksede en lasagne sammen og nød at spise bare os to, og så hentede Nicolai børnene, imens jeg støvsugede og vaskede gulv. Shit for et overskud hva!?

Søndag skulle jeg have været oppe at bade, men min makker var desværre syg, så jeg regnede med at kunne lokke Nicolai med senere. Men tiden gik, og vi kom desværre aldrig til marinaen.

Nicolai var inde og hjælpe med at få flyttet Oldefar på plejehjem, og jeg og børnene tog en tur i skatehallen, som altså var et hit. Mega sej, og helt gratis iøvrigt. De lidt større seje drenge var gode til at vise hensyn, og hele tiden spørge både Aya og Alvin, om de ville lære at lave hop osv. Det havde de dog ikke helt mod på i søndags. Men forudsér at vi kommer til at hænge ud dér noget mere, da begge børn havde optur over hallen. Alvin har aldrig været så vild med dét at løbe på løbehjul, men det blev altså ændret i søndags. SÅ godt, så alt ikke skal foregå på cykel eller gåben.

Bagefter gik der igen havearbejde i den. Eller det blev ikke så effektivt. Jeg tog ud for at hente noget havelir på mit arbejde, da jeg er medlem af hobbyklubben, som vi har i firmaet. Skide smart. For 300 kroner om året, har jeg mulighed for at låne alt muligt. Havefræser, motorsav, trailer, girafsliber, boremaskiner osv. osv. Vi ville prøve os af med en stubfræser, men den drillede os altså, og i stedet for endte vi med at bruge ret meget tid på den, uden at ende med at få styr på træstubbene. Så jeg kørte retur med monsteret, og kom hjem til andendagslasagne, som uden tvivl jo er den bedste dag at spise lasagne. Vi blev enige om tage en slapper resten af aftenen. Nogen havde jo ligesom ikke fri om mandagen…. men jeg har jo heldigvis snart weekend igen! Elsker påske, og den bliver varm og solrig i år.

-Sebrina 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ros for marts