Det kunne du lave i Køge i weekenden (15)

Ros for marts

Jeg tror absolut, at det er foråret der har en helt særlig påvirkning på mit humør og energiniveau for tiden. For det kører godt! Renoveringen er også kommet igang, og den seneste uge har Nicolai og jeg taget en bid af den begroede have, og selvom der er lang vej igen, giver det bare en god følelse i kroppen at gøre noget aktivt, og se forskellen.

Og for at blive på den bane, så har jeg en del at rose mig selv for, når jeg lige stiller en måned tilbage.

I marts fik jeg nedsat min skærmtid til under tre timer dagligt. Det er stadigvæk meget, men ud af de timer har den næststørste skærmsynder været kortfunktionen, som jeg stort set bruger dagligt. Den er god til at opdatere trafikken med det samme, og jeg kan godt lide at vide, hvornår forventet ankomst er osv. Med en tur til jylland og retur, ja, så trækker den altså en del af forbruget, og det synes jeg ikke tæller sådan ægte. Nr. 1 “synderen” er ikke så overraskende instagram. Selvom jeg ikke er dér endnu, hvor jeg er tilfreds med mit forbrug, så skal jeg roses for at komme under de tre timer skærmtid i gennemsnit om dagen for marts måned. Flere i min omgangskreds tror nok at jeg bruger mere tid på skærmen end dem, fordi jeg er aktiv på instagram. Men som jeg forklarer, så er det ofte at jeg bare er på instagram uden at jeg scroller igennem opslag og stories fra andre, men blot bare selv lige får lagt et par stories op. Og de varer jo ofte ikke mere end 10 sekunder. Men jeg kan godt forstå, hvorfor det kan virke til, at jeg er mere på de sociale medier end så mange andre, fordi jeg er mere synlig end mange i min omgangskreds. Men rent tidsmæssigt bruger jeg nok ikke meget mere tid end mine veninder f.eks.. Og det skal naturligvis ikke være mit pejlemærke, for jeg vil gerne begrænse min skærmtid på sociale medier til en time eller derunder dagligt, og der er jeg ikke endnu!

I marts var jeg med til at arrangere det forældrearrangement vi holdte i Ayas klasse. Det blev sådan en god aften, og jeg giver lige mig selv lidt credit for at være musikquizmaster igen. Det var sådan en vellykket aften, og SÅ meget krævede det heller ikke. Maden bestilte vi fra Føtex, som jeg hentede en halv time inden vi mødtes og lige gjorde klar til gæsterne. Og vi skulle ikke pynte op eller noget, for det fik gæsterne lov til, da de blev inddelt i borde, og så havde vi disket op med alt muligt pyntelir- og dims, og så gjaldt det så for hvert bord om, at dække et bord med et tema. Skide smart og sjovt tilmed! Den fikse idé kan jeg ikke tage æren for 😉

Udover et forældrearrangement, så holdt jeg jo også fødseldag. I Big Bowl i Valby. Credit til mig selv for at vælge det. Et hit og jeg behøvede ikke selv at stå for rengøring, madlavning og oprydning efterfølgende. Ros til mig selv for at komme på den idé og prioritere pengene på det.

Så var marts også måneden hvor jeg tog med min veninde til London. En virkelig vellykket tur (hvilket minder mig om, at jeg skylder en guide dertil!), hvor jeg også fik prioriteret min shopping. Jeg købte disse støvler, som jeg er mega glad for. Så seje og cool! Så købte jeg en blazer på bud, som jeg allerede har brugt en del, et par jeans som kan styles op og ned, og de er allerede også brugt meget. Et par pumps også fra & Other Stories på bud, som også har været i brug, samt en ansigtsmist og en primer, som er en del af min hudplejerutine. Og nåh jo, nogle billige strømpebukser i Primark, som kunne erstatte de par, som jeg købte samme sted for tre år siden. Så ikke så mange impulskøb, og det roser jeg mig selv for, da det ellers er en disciplin jeg er stormester i, når jeg er ude at rejse…

Marts var også måneden hvor jeg begyndte at opsamle kondensvandet fra tørretumbleren i en større vandekande, som så står i vaskerummet. Når den er fyldt op, får alle planterne en tur, og det stemmer egentlig ret godt med det vandingsforbrug planterne har, og det kondensvand vi får ved at tørre tøj. Vi tørre ikke alt tøj, langt fra, men håndklæder, sportstøj, undertøj mm., kommer i tumbleren. Kondensvand skulle også være genialt til at vaske vinduer i pga. det mindskede kalkindhold, men det har jeg ingen erfaring i, for det er simpelthen ikke noget jeg gider. Det med at pudse vinduer. Men jeg roser mig for at huske at samle kondensvandet og også bruge det, og tilmed at have fået Nicolai med den. Han er faktisk den der fylder mest vasketøj i maskinerne nede i kælderen 😉

Se det var nu en god sjat selvhøjtidelighed som jeg kan slutte ugen af med. Det føles godt! Håber i har haft en dejlig weekend, og måske endda kan forlænge den en hel del med noget påskeferie!? Det kan jeg ikke, men jeg har en mand og børn der har ferie, og det kan altså også noget.

-Sebrina

 

 

 

1 kommentar

  • Det lyder som en hæderlig marts, må man sige. London er altid skøn – glæder mig til at jeg skal afsted med begge mine søstre igen, til juni (:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kunne du lave i Køge i weekenden (15)