Lige nu [02.06.2019]

Hov, så blev det weekend i Køge

Jeg er allerede gået på forlænget weekend. Faktisk har jeg blot arbejdet i tirsdags. Så det er en lille miniferie jeg har mig her. Og jeg må også sande, at det nok var veltrængt. Og det glæder jeg mig over. At jeg nu efter et år er godt inde i mit arbejde, og har en fyldt kalender. Det første halve år kunne jeg have dage, hvor jeg var nervøs for, om der ville være arbejde til mig. For travlt det havde jeg nu ikke. Kun travlt med at lære hvordan en applications specialist arbejder. Hvordan jeg arbejder som applications specialist, som det så fornemt hedder. Hvad er jeg god til, hvad skal jeg lære mig. Jeg har selv formet meget af min rolle, da jeg er ene om lige den titel, og det har været lige dele svært og lige dele fedt. Som sygeplejerske på en afdeling, er der jo nogle helt klare arbejdsopgaver, og det er nemt at vide, hvad man kan- og ikke kan. Fraset intutionen og kundskaben at skabe gode relationer til patienterne. Selvom det nok kan tillæres til en vis grad, så vil jeg mene, at det er en kundskab som nogen mestrer – og andre ikke gør. Og dét der for mig gør sygeplejen til noget helt specielt. At kunne skabe en tillidsfuld relation til mennesker, der er i en svær situation. Det er noget helt særligt. Og noget jeg heldigvis stadigvæk af og til skal mestre i mit arbejde.

Men måske jeg skal skrive lidt om det at føle at jeg er “landet”. Det er et stort succeskriterium, at jeg ikke har kigget på ledige stillinger inden for det sidste år, da det er sket for mig på de sidste tre arbejdspladser jeg har været på. At jeg efter et år begyndte at søge andre veje af forskellige årsager. Og jeg blev i tvivl om, om jeg måske bare aldrig ville finde rodfæste. Så der er en særlig ro i mig nu, som nok egentlig klæder mig 😉

Men, tilbage til den kommende pinse. I dag fredag skal jeg simpelthen noget så kedeligt, som at gøre rent. Og ud at have fundet en fødselsdagsgave til Nora, som i går fyldte et år. I morgen skal hun fejres herhjemme, og I aner ikke, hvor stolt jeg er over, at hendes forældre vil holde fødselsdagen herhjemme. Og I aner heller ikke, at jeg er helt euforisk over, at det er dér vi er. At vi har pladsen til det. Det er SÅ fedt, og jo som tidligere nævnt, dét vi drømte om, da vi kiggede på hus. At få så meget plads, at arrangementer og fester ville blive “nemt”. Det er det altså nu. Endda i byggerod!

Jeg kan jo bare heldigvis finde en gave her i Køge, og tænker at KiDS Coolshop ligger inde med nogle af hendes ønsker. Jeg har lige set Rikke tippe om denne megafine kaffemaskine, som jeg synes hun burde have, men tror ikke jeg kan finde den i fysiske butikker, og fødselsdagen er jo i morgen….

I morgen står den jo så på fødsedag her på adressen. Jeg tror vi starter med morgenbrød fra vores yndlingsbageri Madam eclair, som heldigt nok, også er det bageri, der er tættest på os. De har haft lukket, men åbner op igen i morgen. Så bor I i omegnen eller kommer forbi Køge og trænger til godt bagværk, så vil jeg på det kraftigste opfordre at snuppe det her. Vi har fået et Lagkagehuset her i Køge også, men vi foretrækker nu stadigvæk vores lille lokale bageri, selvom Lagkagehuset nu også gør det godt.

Søndag ser det ud til at vi får sol, og vi har hørt at starnden ude i Køge Nord altså er et besøg (eller flere i løbet af sommeren) værd. Der bliver arrangenret alt muligt kulturelt, og på søndag kl. 11 er der børnegymnastik. Så det passer perfekt at hoppe på cyklerne efter morgenmaden og cykle de 4,5 km vi har derud. Mon børnene ikke godt kan klare det? Læs mere om Kulturfuglen her.

På mandag har vi jo også fri. Og vi skal til et årligt traditionelt familiearrangment i Hvidovre og bruger vores tid dér. Tror ikke vejret bliver fremragende, så få gjort de sure pligter derhjemme, og start den nye uge med et rent og ryddet have, er min opfordring ;-). Evt. slut mandagen af med et bankospil i teaterbygningen. Det kunne jeg godt finde på at prøve en dag. Overskuddet går til Kræftens Bekæmpelse.

Og skal vi til det? JA det skal vi. Huskiggeriet her i Køge og omegn.

Central murstensvilla til 3,795.000. Ligger blot fem minutters gang fra vores hus. Det ligger ud til trafikerede veje, men til gengæld også helt centralt. Og det er ikke til at få en så fin villa så centralt til sådan en pris, og kan se, at ejerne har formået at udnytte baghaven, hvor støjen er noget mindre end lige ud til vejen. Ligesom vi gør ved vores forhave.

På Søndre Allé, som også ligger helt centralt, er denne villa sat til salg for 4.999.999. Også en super fin murermestervilla.

Ude i det populære Strøby Egede er dette fine rækkehus sat til salg for 2.745.000. Det ser ud til at det er muligt at smække en væg op, så der er plads til en familie på fire.

Og er det i det prisleje man kigger efter, og gerne vil have et hus og i tæt belligenhed til centrum, er denne villa til salg for 2.695.000. Tænker der er potentiale for at have værelser i kælderen.

Og så bliver jeg simpelthen nødt til at vise det her fine lille skæve byhus lige kommet til salg for 5.750.000.

Og det vildeste. Denne her tidligere borgmesterbolig med plads til tre familier, på én af de bedste belliggenheder her i Køge. Seriøst, havde den været til salg for 1,5 år siden tror jeg fandme at jeg havde prøvet at overtale min familie til at rykke med os til Køge. Den koster 8.498.000. Men det kan jo splittes imellem tre familier. Jeg er fan!

God pinse allesammen!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu [02.06.2019]